«Έπεσε» η ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ


Κρούσματα σήμερα: Η ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ «έπεσε» την ώρα που συνήθως ανακοινώνονται οι αριθμοί για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα καθημερινά.

Η αγωνία για τον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα έχει κορυφωθεί. Το ενδιαφέρον όλων είναι τεράστιο, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι συμβαίνει. Ειδικότερα από τη στιγμή που καθημερινά καταγράφονται «μαύρα» ρεκόρ σε ό,τι αφορά τους θανάτους συμπολιτών μας και αρνητικά ρεκόρ με τους ανθρώπους που βρίσκονται διασωληνωμένοι.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23.11), μάλιστα, η ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα και «έπεσε». Πιθανόν από τη μεγάλη κινητικότητα και τις πολλές επισκέψεις, καθώς η ανησυχία όλων για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα είναι στο ύψιστο επίπεδο.

Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, στην Ελλάδα ανακοινώθηκε τριψήφιος αριθμός θανάτων και μάλιστα αυτό συνέβη για δυο συνεχόμενες ημέρες. Η ανησυχία όλων είναι να μην δοθεί συνέχεια και υπάρξει και τρίτη συνεχόμενη ημέρα με τριψήφιο αριθμό ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή λόγω του φονικού ιού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ