Καλύτερο σεξ: Συμβουλές για τη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής


Καλύτερο σεξ: Συμβουλές για τη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής. Η λέξη σεξ μπορεί να προκαλέσει ένα καλειδοσκόπιο συναισθημάτων. Από την αγάπη, τον ενθουσιασμό και την τρυφερότητα μέχρι τη λαχτάρα, το άγχος και την απογοήτευση – οι αντιδράσεις είναι τόσο ποικίλες όσο και οι ίδιες οι σεξουαλικές εμπειρίες.

Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι θα συναντήσουν όλα αυτά τα συναισθήματα και πολλούς άλλους κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής ζωής που διαρκεί αρκετές δεκαετίες. Σε ένα επίπεδο, το σεξ είναι απλά μια άλλη σωματική λειτουργία με ορμόνες σχεδιασμένη να διαιωνίζει το είδος. Φυσικά, αυτή η στενή άποψη υποτιμά την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης σεξουαλικής ανταπόκρισης. Η κατανόησή σας για τον εαυτό σας ως σεξουαλικό ον, οι σκέψεις σας για το τι αποτελεί μια ικανοποιητική σεξουαλική σχέση, και η σχέση σας με το σύντροφό σας είναι βασικοί παράγοντες στην ικανότητά σας να αναπτύξετε και να διατηρήσετε μια εκκολαπτόμενη σεξουαλική ζωή.

Επικοινώνησε με τον σύντροφό σου.  Πολλά ζευγάρια δυσκολεύονται να μιλήσουν για σεξ ακόμα και υπό τις καλύτερες συνθήκες. Όταν προκύπτουν σεξουαλικά προβλήματα, αισθήματα πόνου, ντροπής, ενοχής και δυσαρέσκειας μπορούν να σταματήσουν τη συζήτηση συνολικά. Επειδή η καλή επικοινωνία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας υγιούς σχέσης, η καθιέρωση διαλόγου είναι το πρώτο βήμα όχι μόνο για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή, αλλά και για έναν στενότερο συναισθηματικό δεσμό. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την αντιμετώπιση αυτού του ευαίσθητου θέματος. Βρες την κατάλληλη στιγμή για την συζήτηση. Υπάρχουν δύο είδη σεξουαλικών συνομιλιών:  Αυτά που έχεις στην κρεβατοκάμαρα και αυτά που έχεις αλλού. Είναι πλήρως αρμόζον να πείτε στο σύντροφό σας τι είναι καλό στη μέση της ερωτικής διαδικασίας, αλλά είναι καλύτερα να περιμένετε µέχρι να βρεθείτε σε ένα ουδέτερο πλαίσιο για να συζητήσετε µεγαλύτερα θέματα, όπως η ασυμφωνία της σεξουαλικής επιθυμίας ή τα προβλήματα οργασμού.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ