Έγκλημα στη Μάνη: Το τελευταίο αντίο στη 44χρονη-«Συγγνώμη» από τα παιδιά του ζήτησε ο συζυγοκτόνος


Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στη 44χρονη, την οποία σκότωσε ο σύζυγός της το βράδυ της Κυριακής μπροστά στην κόρη τους – Ο συζυγοκτόνος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Τη Δευτέρα, ο 44χρονος συζυγοκτόνος απολογήθηκε για αρκετή ώρα ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία και ο κατηγορούμενος ζητάει «συγγνώμη» από τα παιδιά του, όπως μεταδίδει το flynews.gr.

Όπως φαίνεται πίσω από τις πόρτες του σπιτιού του 44χρονου επιχειρηματία στον Πύργο Διρού παιζόταν ένα οικογενειακό δράμα. Ο 44χρονος μετά από καβγά, σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της κόρης τους. Την πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κορίτσι τηλεφώνησε σε συγγενείς της οικογένειας και ζήτησε βοήθεια. Ο αδελφός της δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Συγγενής της άτυχης 44χρονης υποστηρίζει ότι μόλις πριν από μερικές μέρες η γυναίκα τους αποκάλυψε, τι συνέβαινε στο σπίτι της. «Πέρναγε μαύρη ζωή, την χτυπούσε κιόλας. Ήταν τέτοιος ο τρόμος της που φοβόταν να πάει στην Αστυνομία ή στον Εισαγγελέα να τον καταγγείλει. Μας είπε πως ο άνδρας της είναι ένας καταθλιπτικός σχιζοφρενής. Έπαιρνε ψυχοφάρμακα και τελευταία τα είχε κόψει. Ο δεύτερος ψυχίατρος που πήγαν του είχε πει ότι πρέπει να του πάρει την άδεια οπλοφορίας για το κυνηγετικό όπλο», είπε ο συγγενής του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μήνυμα που είδε ο 44χρονος στο κινητό της 44χρονης τον εκνεύρισε, ακολούθησε έντονος καβγάς και στο τέλος έστρεψε το όπλο εναντίον της συζύγου του.

Στο σπίτι εκτός από το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 44χρονος και 2 κάλυκες φυσιγγίων, βρέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό- που επίσης κατείχε νόμιμα- και 3 φυσίγγια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ