Κορονοϊός: Δικογραφία σε βάρος πέντε νεαρών που γιόρτασαν γενέθλια εν μέσω lockdown


Βαριά πρόστιμα για νεαρούς που αγνόησαν την καραντίνα για να γιορτάσουν γενέθλια

Πέντε νεαροί μαζεύτηκαν, μαζεύτηκαν σε σπίτι στο Πήλιο προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια φίλου τους, ενώ ανέβασαν και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά την απαγόρευση που ισχύει λόγων των μέτρων περιορισμού του νέου κορονοϊού.

Έτσι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηλίου, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, σχημάτισαν δικογραφία και επέβαλλαν τα ανάλογα πρόστιμα σε βάρος πέντε νεαρών, που κατηγορούνται για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Σημειώνεται ότι το πάρτι έγινε την Κυριακή (22/11) σε κατοικία στην Μακρινίτσα Πηλίου και φωτογραφίες αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί διακρίνονταν ένας 25χρονος και τέσσερα άλλα άτομα 25, 21, 20 και 24 χρονών να διασκεδάζουν, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Σε βάρος των νεαρών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκαν πρόστιμα 3000 ευρώ κατά του 25χρονου, στο σπίτι του οποίου έγινε η συγκέντρωση, και 300 ευρώ στους άλλους που συμμετείχαν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ