Συναγερμός στη Δυτική Ελλάδα: Δεκάδες κρούσματα σε αστυνομικούς

Σοβαρή και ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου

Το πρωί υπήρχε η πληροφορία για έναν αστυνομικό υπάλληλο ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν τάχιστα, με την κατάσταση να μοιάζει πολύ πιο σοβαρή.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες του tempo24.gr κάνουν λόγο για 33 διαπιστωμένα κρούσματα σε αστυνομικούς υπαλλήλους.

Ακόμη αναμένονται κι άλλα αποτελέσματα από τα τεστ με την ανησυχία να είναι έκδηλη για το πώς θα γίνει η διαχείριση της κατάστασης.

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι που διαπιστώθηκαν θετικοί έδωσαν δείγματα το Σάββατο και μέχρι σήμερα (Τρίτη) εργάζονταν κανονικά.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για αστυνομικούς από διαφορετικές υπηρεσίες, κάτι που προκαλεί τεράστια αναστάτωση για το πόσο και σε ποιους έχει διασπαρεί ο ιός.

Τα 33 πρώτα θετικά κρούσματα είναι ένας μεγάλος αριθμός υπαλλήλων που δημιουργεί «βραχυκύκλωμα» στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, καθώς πρόκειται για σχεδόν το 1/4 των υπαλλήλων που υπηρετούν εκεί, οι οποίοι αυτομάτως περνούν σε καθεστώς καραντίνας.

Αμέσως δημιουργείται το ερώτημα πώς και με ποιους θα καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις, δεδομένου του ήδη υψηλού φόρτου εργασίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί λόγω της καραντίνας.

Η κατάσταση έχει σημάνει συναγερμό και όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων τεστ που θα δώσουν την πραγματική εικόνα του προβλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here