GNTM 3 αποχώρηση: Έκπληξη το χθεσινό επεισόδιο [pics,vid]


GNTM 3 αποχώρηση: Έκπληξη το χθεσινό επεισόδιο. Μετά την αποχώρηση του Εμμάνουελ Ελόζιεουα η επίσκεψη της  Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Γιώργου Καράβα, θα ταράξει την ήσυχη μέρα με μια δοκιμασία επιβράβευσης.

Εντός δύο λεπτών, τα παιδιά θα πρέπει να φορέσουν πολύ στενά λάτεξ ρούχα και να προλάβουν να βγάλουν μια σέλφι πόζα στο τάμπλετ, που μετρά αντίστροφα. Ο νικητής ή η νικήτρια θα συμμετάσχει σε μια επαγγελματική φωτογράφηση με την υπογραφή του Δημήτρη Σκουλού. Μαζί με έναν συμπαίκτη ή μία συμπαίκτρια, καθώς και ένα ακόμα ζευγάρι διαγωνιζόμενων, που θα έχει το ρόλο του «prop», θα επισκεφθούν τον Δημήτρη Σκουλό και θα αποκτήσουν την εμπειρία της φωτογράφησης στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά και ένα χρήσιμο εφόδιο για το book τους.

Ωστόσο, η τελική απόφαση για τον νικητή πυροδοτεί την ατμόσφαιρα, καθώς πολλοί φαίνεται να αμφισβητούν την επιλογή του Γιώργου Καράβα, γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό και ένταση. Έτσι, οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός, αποφασίζουν να δώσουν ένα «μάθημα» στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης. Σε μια καμπάνια για ένα ρολόι-χρονογράφο, οι διαγωνιζόμενοι αναλαμβάνουν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή, καθώς θα επιλέξουν οι ίδιοι το κλικ, που θα φτάσει στο πλατό. Φορώντας πλήρη εξοπλισμό scuba diving, τα παιδιά καλούνται να μπουν στη θάλασσα και να ποζάρουν με φυσικότητα και δυναμισμό για τον φακό του Πάνου Γεωργίου.

Στη συνέχεια, όταν τα παιδιά έφυγαν για λίγο από το πλατό για να αποφασίσουν οι κριτές ποιος θα αποχώρηση, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να κάνει τη δική του παρέμβαση. Ζήτησε από τους κριτές να μην αποχωρήσει κανένας σήμερα επειδή νιώθει υπεύθυνος για όλα αυτό που συνέβη. Τελικά, οι κριτές συμφώνησαν και για πρώτη φορά στο GNTM η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα παιδιά ότι δε θα πάρει κανείς ούτε την καλύτερη φωτογραφία και ούτε θα υπάρξει αποχώρηση!

Τα ζευγάρια, που θα συνεργαστούν, καθορίζονται από τον Δημοσθένη Τζουμάνη, που, ως νικητής του τελευταίου πλατό έχει και το στρατηγικό πλεονέκτημα. Οι αποφάσεις του θα είναι καθοριστικές και θα ξυπνήσουν μια παλιά κόντρα. Η αμηχανία στο σετ αποδεικνύει πως μια βόλτα στη θάλασσα δεν είναι πάντα αγχολυτική και πως η ευθύνη της επιλογής είναι τελικά δύσκολη υπόθεση.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ