Χαρά αισιοδοξία: Φράσεις για να ζήσετε με αισιοδοξία


Χαρά αισιοδοξία: Φράσεις για να ζήσετε με αισιοδοξία. Η διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων δεν είναι πάντα εύκολη. Κανείς δεν μας έχει διδάξει πώς να το κάνουμε. Στην πραγματικότητα, έχουμε την τάση να αισθανόμαστε συγνώμη για τον εαυτό μας, να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τους άλλους και πάνω απ ‘όλα, να μην αναλαμβάνουμε ευθύνη για αυτό που νιώθουμε.

Επομένως, οι φράσεις για να ζήσετε με αισιοδοξία είναι σαν μια ανάσα καθαρού αέρα σε ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα αρνητικότητας. Είναι αλήθεια ότι όταν έχουμε μια κακή μέρα, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να εμφανίζεται κάποιος διακηρύσσοντας τα οφέλη της ζωής. Προτιμούμε να κλειδώσουμε τον εαυτό μας, να μείνουμε στο κρεβάτι και να αναποδογυρίσουμε ό, τι διασχίζει το μυαλό μας, χωρίς να γνωρίζουμε ότι το μόνο που κάνουμε είναι να βυθιστεί σε ένα αυτοκαταστροφική καταιγίδα.

  • «Οι αισιόδοξοι έχουν δίκιο. Οι απαισιόδοξοι επίσης. Προετοιμαστείτε για αυτό που πρόκειται να είστε ». Χάροϊ Μακέι
  • Αδύνατο είναι μια λέξη που βρίσκεται μόνο στο λεξιλόγιο των ανόητων.” Ναπολέων Βοναπάρτης
  • Αυτός που δεν ευημερεί στα όνειρά του, δεν θα ευημερήσει ξύπνιος.” Ιρλανδική παροιμία
  • Έχω τη δική μου εκδοχή αισιοδοξίας. Αν δεν μπορώ να ανοίξω μια πόρτα, θα ανοίξω μια άλλη ή θα φτιάξω άλλη πόρτα. Ταγκόρ
  • Ο απαισιόδοξος βλέπει δυσκολία σε κάθε ευκαιρία. Ο αισιόδοξος βλέπει την ευκαιρία σε κάθε δυσκολία Ουίνστον Τσώρτσιλ

Όπως μπορούμε να δούμε, όλοι έχουμε κακές μέρες όταν θέλουμε να μην σηκωθήκαμε από το κρεβάτι. Παρ ‘όλα αυτά, το κλειδί είναι να βρεις τη δύναμη να ξεπεράσεις και να συνεχίσεις τις μάχες. Επειδή δεν υπάρχει μεγαλύτερος ήρωας από αυτόν που, παρά τις δυσκολίες, παραμένει στην πρώτη γραμμή.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ