Cameron και Isabella: Τα «δίδυμα» που γεννήθηκαν με διαφορά δύο ετών


Ο Cameron γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 και η μικρή Isabella μόλις δύο μήνες πριν.

Τις τελευταίες μέρες η ιστορία δύο δίδυμων αδερφών από το Somerset του Ηνωμένου Βασιλείου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι γονείς τους, η 33χρονη Karen και ο 35χρονος James Mark, παντρεύτηκαν το 2014 και από την αρχή αντιμετώπισαν προβλήματα γονιμότητας. Όπως αναφέρει το mirror.co.uk, μετά από αρκετές προσπάθειες για φυσιολογική σύλληψη, το 2017 προχώρησαν σε τεχνητή γονιμοποίηση και τον Σεπτέμβρη του 2018 η Karen γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Cameron.

Κατά την τεχνητή γονιμοποίηση, οι δύο γονείς κατέψυξαν τα υπόλοιπα γονιμοποιημένα έμβρυα ώστε να μπορούν στο μέλλον να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Έτσι, δύο μήνες πριν, τον Σεπτέμβριο του 2020 γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, η μικρή Isabella. Τα δύο παιδιά είναι δίδυμα καθώς συνελήφθησαν την ίδια ημέρα.

«Υπάρχουν μέρες που σκέφτομαι ότι μετά από τόσα χρόνια προσπαθειών, ονειρεύομαι, ότι δεν γίνεται να το ζω αυτό και να έχω όχι μόνο ένα, αλλά δυο πανέμορφα μωρά» αναφέρει η Karen.

Από την ίδια τεχνητή γονιμοποίηση, ο James και η Karen έχουν άλλα δύο γονιμοποιημένα έμβρυα και δεν αποκλείουν να αποκτήσουν και τρίτο ή και τέταρτο παιδί αργότερα:

«Έχουμε δίδυμα. Θα προσπαθήσουμε να έρθουν στον κόσμο και τα άλλα δύο ώστε να είναι τετράδυμα»

Όσο για τη σχέση μεταξύ των δύο αδερφών, όπως αναφέρει η Karen, ο Cameron λατρεύει την αδερφή του. Είναι ένας πολύ τρυφερός μεγάλος αδερφός που συνεχώς βρίσκει ευκαιρίες για αγκαλιές.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ