The Bachelor: Η Βίβιαν συγκατοικεί με τον Παναγιώτη (vid)


The Bachelor: Η Βίβιαν συγκατοικεί με τον Παναγιώτη. Ο bachelor ζητάει από μια κοπέλα να περάσουν μαζί αυτή την πρώτη μέρα μετακόμισης στο δυνητικό τους σπίτι, προκειμένου να ξεκινήσουν την κοινή ζωή τους

Μία γεύση από το πώς είναι η συγκατοίκηση με τον Παναγιώτη στο μέλλον θα έπαιρνε η εκλεκτή που θα διάλεγε για ατομικό ραντεβού ο Mr Bachelor. Ο Παναγιώτης ζητά από μια κοπέλα να περάσουν μαζί αυτή την πρώτη μέρα μετακόμισης στο δυνητικό τους σπίτι, προκειμένου να ξεκινήσουν την κοινή ζωή τους. «Το μεγαλύτερο τεστ σε μια σχέση είναι η συγκατοίκηση» επιχειρηματολογεί στην κάρτα που στέλνει ο Παναγιώτης και διαβάζει στα υπόλοιπα κορίτσια η Νικολέττα. Και ποια είναι η τυχερή; Η Βίβιαν! Η Νικολέττα έξαλλη και σκίζει στα δύο την κάρτα με το όνομα της συγκατοίκου της.

Στο μεταξύ τα κορίτσια της βίλας δεν άργησαν να το σχολιάσουν αρνητικά λέγοντας:  «Όταν κλείνουν τα φώτα της βίλας η κοπέλα δεν αναφέρεται ποτέ στον Παναγιώτη» άρχισε να λέει μες τη ζήλεια η Νικολέττα ενώ η Εριέττα ξεκαθάριζε πως η Βίβιαν «μόνο για τον πρώην της ξέρει να κλαίγεται η παλιοψεύτρα». «Έπαθα σοκ όταν είπε είμαι έξυπνη. Ο έξυπνος άνθρωπος δεν λέει ότι είναι έξυπνος. Οι χαζοί νομίζουν ότι είναι έξυπνοι. Η Βίβιαν θα το φάει το κεφάλι της», ήταν η γνώμη της Σίας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ