Πέτσας μέτρα: Παράταση του lockdown


Πέτσας μέτρα: Παράταση του lockdown μέχρι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καθώς όπως δήλωσε “υπάρχουν οι πρώτες ενδείξεις για μείωση των κρουσμάτων και εφόσον συνεχιστεί αυτό θα υπάρχει και λιγότερη πίεση στο σύστημα υγείας.”

«Η απόφαση αυτή είναι επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό» τόνισε ο κ. Πέτσας, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην Πάτρα για την επικείμενη γιορτή του Αγίου Ανδρέα λέγοντας «ενόψει της μεγάλης γιορτής του Αγ.Ανδρέα, εφιστούμε την προσοχή σε όλους να τηρούν τα μέτρα, να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να γιορτάσουν μέσα στην οικογένειά τους. Κάνουμε έκκληση να μην γίνει μια ακόμη μεγάλη τοπική γιορτή, λόγος υπερμετάδοσης».

Για την πιθανότητα άρσης του κλειδώματος σε δύο ταχύτητες ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα απάντησε: “Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καθεστώς  lockdown σε όλη την επικράτεια και όλοι πρέπει να τηρούμε τα μέτρα προκειμένου να ρίξουμε το  επιδημιολογικό φορτίο. Αυτός είναι ο στόχος που πρέπει να μας απασχολεί αυτή τη στιγμή.” Τόνισε επίσης ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθούν όλες οι απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. Αναφέρθηκε επίσης στην επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την καταψήφιση του άρθρου του νομοσχεδίου για την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και το ζήτημα που ισχυρίστηκε  η αντιπολίτευση που αφορά τον ΟΑΕΔ, κατά πόσο αυτό ευσταθεί. ” Οι πολίτες κρίνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε μία διάταξη που φέρνει στην τσέπη των εργαζομένων περισσότερα χρήματα, μεγαλύτερη απασχόληση και μείωση της ανεργίας.”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ