Σεξ σχέση: Η ερωτική ασυμβατότητα και τι συνεπάγεται αυτή


Σεξ σχέση: Η ερωτική ασυμβατότητα και τι συνεπάγεται αυτή. “Χρειάζεται πολλά προκαταρκτικά, ενώ πρέπει να το κάνουμε αμέσως”.

Είναι ένα από τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια, και αν δεν αντιμετωπιστούν με προσοχή, αυτή η σεξουαλική ασυμβατότητα αναπόφευκτα αρχίζει να επηρεάζει τις σχέσεις σε κάθε φάση. Κοιτάξτε το πριν σας κάνει να απομακρυνθείτε!

Λόγοι ασυμβατότητας... Συχνότητα: η συχνότητα της σεξουαλικής επιθυμίας ποικίλλει από άτομο σε άτομο, τόσο πολύ που οι δύο σύντροφοι αντιλαμβάνονται διαφορετικά τι είναι το “συχνά”. Η ανάγκη για συχνό σεξ εξαρτάται επίσης από το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η σχέση. Το ποσοστό οικειότητας βρίσκεται στο αποκορύφωμά του μεταξύ νέων εραστών. Θυμάσαι εκείνες τις μέρες που δεν μπορούσε να αντέξεις αρκετά ο ένας από τον άλλο; Η παθιασμένη φάση ανοίγει το δρόμο για την πιο συμπονετική αγάπη, που είναι πιο σημαντική και ικανοποιητική. Ωστόσο, όταν το καθημερινό σεξ αρχίζει να ξεθωριάζει και αρχίζει η γκρίνια, η δυσαρέσκεια είναι βέβαιο ότι θα παρεισφρήσει.

Όρεξη: καθένας από εμάς έχει διαφορετική σεξουαλική όρεξη, η οποία επίσης ποικίλλει σε διαφορετικά στάδια της ζωής μας. Ο σύντροφος που έχει την υψηλότερη σεξουαλική ορμή είναι πολύ πιθανό να αισθάνεται απορριφθείς και πληγωμένος όταν οι επιθυμίες δεν είναι αμοιβαίες. Από την άλλη πλευρά, αυτός με την “πεσμένη μονάδα δίσκου” μπορεί να αισθάνεται πιεσμένος και δυσαρεστημένος που πρέπει να εκτελέσει ακόμα και όταν δεν αισθάνεται ότι μπορεί.

Πειράματα: Η ιεραποστολική θέση λειτουργεί πολύ καλά μεταξύ των ζευγαριών τις ημέρες της σχέσης τους. Και μετά έρχεται η στιγμή που ένας από τους εταίρους επιθυμεί να κάνει κάτι διαφορετικό για να σπάσει τη μονοτονία. Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στο συναίσθημα, θα υπάρξει δυσαρέσκεια. Για να μην ξεχνάμε ότι ο καθένας από εμάς έχει φαντασιώσεις και περιμένουμε από τον σύντροφό μας να συμμορφωθεί (τουλάχιστον σε μερικούς από αυτούς), αφού επιτύχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο άνεσης ο ένας με τον άλλο. Οι γυναίκες, πολλές φορές, είναι μάλλον παθητικές κατά τη διάρκεια της πράξης, αφήνοντας τους άνδρες να ζητούν περισσότερα.

Πόσο επηρεάζει η σεξουαλική ασυμβατότητα το ζευγάρι… Απαντούν οι ειδικοί

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ