Ο Θεόδωρος Παπαϊωάννου πρόεδρος της επιτροπής διαπραγμάτευσης ιατροτεχνολογικών του ΕΟΠΥΥ


Να θυμίσουμε ότι  πριν δέκα ημέρες είχε καθοριστεί  η σύνθεση και ο τρόπος λειτουργίας της επιτροπής , όπως είχαμε γράψει στο Healtweb.gr-Διαβάστε ΕΔΩ .  και αναμένονταν να οριστούν  τα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν.

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο Θεόδωρος Παπαϊωάννου και αντιπρόεδρος ο κ. Αλεξανδρος Παπαλάμπρος , χρέη Γραμματέα της Επιτροπής εκτελεί υπάλληλος τουΕ.Ο.Π.Υ.Υ., ο οποίος ορίζεται με τον αναπληρωτή του με πράξη του Διοικητή του Εθνικού Οργανισμού Παροχών.Η θητεία της Επιτροπής είναι τριετής.

Τα μέλη της επιτροπής είναι τα εξής :

  • Θεόδωρος Παπαϊωάννου καθηγητής Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Α ́Καρδιολογική Κλινική, Γ.Ν.Α. «ΙΠ-ΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με αναπληρωτή τον ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΗΛΙΑ  Αναπληρωτή ΚαθηγητήΨυχιατρικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Α ́Ψυχιατρική Κλινική,«Αιγινήτειο» Νοσοκομείο.
  • ΓΙΑΛΛΑΦΟΣ ΗΛΙΑΣ τΚαρδιολόγος, Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό(ΕΔΙΠ), «Αιγινήτειο» Νοσοκομείο, με αναπληρωτή τον ΓΟΥΛΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ .Προϊστάμενο του Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμούκαι Προγραμματισμού Αναπτυξιακών Έργων της Διεύ-θυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
  • ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Γεωργίου (Α.Δ.Τ.ΑΜ 213778), Λέκτορας Ιατρικής Φυσικής – Ακτινοφυσικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Α ́Εργαστήριο Ακτινολογίας,«ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ» Νοσοκομείο, με αναπληρώτρια τη ΓΕΩΡ ΓΑΝΤΗ ΕΛΠΙΔΑ του Δημητρίου , Προϊσταμένη του Τμήματος Συμβάσεων Λοιπών Παρόχωντης Διεύθυνσης Συμβάσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
    • ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΛΟΥΚΑΣ του Ευσταθίου , Επίκουρος Καθηγητής ΓενικήςΧειρουργικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Α ́Χειρουργική Κλινική, Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ», με αναπληρώτρια τη ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Χρήστου , υπάλληλος του Τμήματος Διαπραγμάτευσης Συμβάσεωντης Διεύθυνσης Συμβάσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
    • ΑΡΓΑΛΙΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Νικολάου – Ιατρός Βιοπαθολόγος, Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ), «Αιγινήτειο» Νοσοκομείο, με αναπληρώτρια την ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΓΕΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του Ξενοφώντα, υπάλληλο του Τμήματος Λογιστηρίου της Διεύθυνσης Οικονομικών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
    • ΤΣΑΚΩΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αλεξίου   Ορθοπαιδικός, Διδάκτωρ Επιστημονικός Συνεργάτης Εργαστηρίου Ανατομίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, με αναπληρωτή τον ΠΡΙΦΤΗ ΧΡΗΣΤΟ του Ιωάννη . Προϊστάμενο του Τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Μελετών της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
    • ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου Δικηγόρος παρ ́ Αρείω Πάγω Δ.Σ.Α, με αναπληρώτρια την ΚΥΡΙΜΗ ΜΑΡΙΑ του Πέτρου .Προϊσταμένη του Τμήματος Παροχών Ασθένειας σε είδος Ευρωπαϊκής Ένωσης της Διεύθυνσης Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
    • ΚΟΥΜΠΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Σωτηρίου – Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια τη ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ ΘΕΩΝΗ, του Ανάργυρου Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Διμερών Συμφωνιών και Συμβάσεων της Διεύθυνσης Διεθνών ασφαλιστικών Σχέσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
    • ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θεοδώρου – Προϊστάμενος του Τμήματος Διαπραγμάτευσης Συμβάσεων της Διεύθυνσης Συμβάσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.,με αναπληρωτή τον ΝΤΕΡΕΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Βασιλείου υπάλληλο του Τμήματος Συλλογής, Επεξεργασίας και Τεκμηρίωσης Οικονομικών Στοιχείων της Διεύθυνσης Οικονομικών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου , Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού Παροχών, Κοστολόγησης – Τιμολόγησης Ιατροτεχνολογικών,Υγειονομικού Υλικού και ΣΕΔ της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την ΤΖΙΒΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Σάββα  υπάλληλο του Τμήματος Φαρμακαποθήκης της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
    • ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Βασιλείου Προϊστάμενος του Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτριατην ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Χρήστου , υπάλληλο του Τμήματος ΔιασφάλισηΠοιότητας και Αποτελεσματικότητας της ΔιεύθυνσηςΣτρατηγικού Σχεδιασμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ..

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ