Σεξουαλική υγεία: Μάγεψε το κορίτσι σου με λίγο ρομαντισμό


Σεξουαλική υγεία: Ιδέες για ρομαντικές συνευρέσεις στο σπίτι. Για όλες τις φορές που η σύντροφός σας σας έχει χαρίσει αμέτρητες αναμνήσεις αγάπης ή έχει γεμίσει την καρδιά σας με ανέφικτες χαρές, είναι καιρός να ανταποδώσετε στο σύντροφο σας με γλυκές πράξεις.

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις σε μέρη ή να περιμένεις στην ουρά για ένα ρομαντικό δείπνο.Γι’ αυτό, για μια αισθησιακή απόδραση, διακοσμήστε ένα δωμάτιο και αλλάξτε το συνηθισμένο βλέμμα σε ένα ρομαντικό καταφύγιο. Εδώ είναι πώς να σχεδιάσεις μια ρομαντική νύχτα στην κρεβατοκάμαρα με 9 απλές ιδέες. Πρώτα από όλα κεριά…

Σχηματίστε με τα μαξιλάρια μία γωνίτσα που θα λούζεται από χαμηλό φωτισμό, φροντίζοντας στο έδαφος να τοποθετήσετε κάτι μαλακό. Αυτή θα είναι η ζεστή, ρομαντική δική σας γωνίτσα.

Χρησιμοποιήστε έναν ολόσωμο καθρέφτη. Ο καθρέπτης προσθέτει περισσότερο βάθος στο ρομαντικό σκηνικό. Βεβαιωθείτε ότι τον τοποθετείτε στρατηγικά για να ενισχύσετε την οπτική αίσθηση και να δημιουργήσετε αισθητικές στιγμές με την ερωμένη σας. Αναβίωση σκηνής από την αγαπημένη σας ταινία ή από μυθιστόρημα.
Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα κατευθείαν από την ταινία ή το μυθιστόρημα που έχετε διαβάσει και έχει προσελκύσει περισσότερο εσάς. Με το απαιτούμενο σκηνικό, σχεδιάστε το είδος του ρομαντισμού που είχατε στις φαντασιώσεις σας.

Ρομαντικό μασάζ: Οδηγός απόλυτης αποπλάνησης. Για ένα τέλειο ρομάντζο στην κρεβατοκάμαρα, ρυθμίστε τη σκηνή με σωστή μουσική και πιο φωτεινό φως. Για ένα μασάζ με gel, κινήστε τα χέρια σας με το ρυθμό της μουσικής… Απαλά και  στο σημείο των προσαγωγών. Να θυμόσαστε ότι πάντα στις εσωτερικές πλευρές είμαστε πιο ευαίσθητοι.  Εντυπωσιακό φαγητό= Σαγηνευτικό φινάλε. Με μερικές  γουλιές κρασί και μερικές εδέσματα που είναι τόσο εύκολο να φτιαχτούν, η νύχτα του ραντεβού σου στο σπίτι θα σας ζεστάνει και θα σας κάνει να εκφράσετε μερικές ρομαντικές ομολογίες. Ροδοπέταλα στο κρεβάτι. Τοποθετήστε τα ροδοπέταλα στο κρεβάτι για μια υπονοούμενη έκκληση. Δώστε στο δωμάτιο ένα ζεστό και προσωπικό άγγιγμα, απλώνοντας τα ροδοπέταλα στο κρεβάτι και κοντά στα κεριά. Αυτό θα έδινε μια αχαλίνωτη αίσθηση στη ρομαντική κρεβατοκάμαρά σας.

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ