Έγκλημα στις Σπέτσες: Αρνείται τη δολοφονία του φίλου του – «Γιατί να τον σκοτώσω;»


Προφυλακιστέος κρίθηκε για τη δολοφονία του 26χρονου φίλου του στις Σπέτσες, ο 22χρονος κατηγορούμενος ο οποίος, ωστόσο, αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού, αρνήθηκε τα πάντα ενώπιων του ανακριτή.

«Λυπάμαι για τον θάνατο του Γρηγόρη. Δεν είχα καμία αντιπαλότητα ή σύγκρουση μαζί του. Ποτέ δεν είχαμε τσακωθεί, ούτε πριν ούτε τώρα. Γιατί να τον σκοτώσω; Οι δήθεν αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι τσακωθήκαμε. Δε λένε όμως γιατί».

Η μαρτυρία που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του 22χρονου

Επτά ημέρες μετά την αγρία δολοφονία του 26χρονου Γρήγορη στις Σπέτσες, μια αποκαλυπτική μαρτυρία για το τι συνέβη το βραδύ της 21ης Νοέμβριου έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω του Mega.

Άτομο το οποίο επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, για λόγους ασφάλειας, σπάει τη σιωπή του και περιγράφει όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο.

Αυτά που λέει, ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του 22χρονου συλληφθέντα.

«Με πήρε τηλέφωνο ο δράστης και μου είπε πως τον χτύπησε. Όχι με το μηχανάκι. Με μαχαίρι. Ειδοποίησα τον αδελφό του θύματος. Αυτός μίλησε στο τηλέφωνο με το θύμα και ήταν ζωντανός ακόμα. Πήγαμε μαζί στο σημείο που μας είπε και τον βρήκαμε σε μία λίμνη αίματος. Εκεί ήταν και άλλα δύο άτομα, όχι ο δράστης».

Ο 22χρονος κατά την απολογία του επικαλέστηκε τη σωματοδομή του για να τεκμηριώσει την άποψή του ότι δεν μπορούσε ποτέ να αντιμετωπίσει τον 26χρονο.

«Είμαι τέσσερα χρόνια μικρότερος από τον Γρηγόρη και πιο μικρόσωμος. Ούτε καν θα μπορούσα να τον εκφοβίσω, πόσο μάλλον να τον σκοτώσω».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης είναι γιος πανεπιστημιακού καθηγητή Πανεπιστημίου και φέρεται να συνεπλάκη με το 26χρονο θύμα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα με μαχαίρι.

Το 26χρονο θύμα, φέρεται να διέφυγε τραυματισμένο με την μοτοσυκλέτα του από το σημείο της συμπλοκής μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του από την αιμορραγία και έπεσε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το συμβάν αρχικά να θεωρηθεί ως τροχαίο.

Η υπόθεση πήρε άλλη τροπή όταν ο ιατροδικαστής που διενέργησε τη νεκροψία – νεκροτομία στο θύμα εντόπισε πλήγμα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του 26χρονου. Για το περιστατικό η έρευνα και η προανάκριση της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται εξελίξεις τόσο από την Αστυνομία όσο και από τη δικογραφία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ