Ντιέγκο Μαραντόνα – Συγκλονίζουν ο γιος και ο αδερφός του: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί…»


Ντιέγκο Μαραντόνα: Ανατριχίλα σε όλο τον πλανήτη από το πρώτο μήνυμα του γιου του «Θεού» μετά τον θάνατο του 60χρονου σταρ. «Ραγίζουν» καρδιές από τα λόγια του αδερφού του «Ντιεγκίτο».

«Αρχηγέ της καρδιάς μας, δεν θα πεθάνεις ποτέ», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram ο Ντιέγκο Τζούνιορ Σινάτρα. Ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα που είχε αποκτήσει όσο μεγαλουργούσε στη Νάπολη αλλά χρειάστηκε το παιδί να φτάσει 17 χρονών για να συναντηθούν και να τον αναγνωρίσει.

Το μήνυμα του γιου του Μαραντόνα για τον θάνατο του «Θεού», προκάλεσε ανατριχίλα σε όλο τον κόσμο καθώς τα λόγια που χρησιμοποίησε είναι καθηλωτικά.

Ειδικότερα στην αναφορά για τα εγγόνια του «Ντιεγκίτο» που δεν θα ξαναδούν ποδόσφαιρο μαζί με τον παππού τους, αλλά και στο «αντίο στο «10» της καρδιάς του», ο γιος του Μαραντόνα έκανε τους πάντες να λυγίσουν.

https://www.instagram.com/p/CIGS96vJuhP

«Πόσο χαρούμενος ήμουν μαζί σου… Δεν μπορούσες καν να το φανταστείς, μόνο που σε έβλεπα δίπλα μου, ένιωθα ανίκητος!!! Πόσο θα μου λείψει από τη ζωή μου αυτή η αγκαλιά… Πόσο θα μου λείψει να κάθομαι μαζί σου και να βλέπουμε παρέα τον αγώνα της αγαπημένης μας Νάπολι! Και τα παιδιά μου; Πώς θα είναι χωρίς τον αγαπημένο τους παππού; Σου υπόσχομαι ότι θα είναι πάντα στο πλευρό σου, θα σε υπερασπίζονται πάντα και θα γεμίζουν με υπερηφάνεια όταν μιλάνε για τον παππού τους! Αρχηγέ της καρδιάς μου δεν θα πεθάνεις ποτέ, διότι θα σε αγαπώ μέχρι την τελευταία μου ανάσα! Περίμενέ με να έρθω να σε βρω όταν έρθει η ώρα μου, διότι πάντα σε ήθελα στο πλευρό μου. Διότι ένας γιος δίπλα στον πατέρα του δεν έχει να φοβάται τίποτα! Καλό ταξίδι στο ‘’10’’ της καρδιάς μου. Σε αγαπώ», ήταν το μήνυμά του.

«Ραγίζει» καρδιές ο αδερφός του Ντιέγκο

Λίγη ώρα νωρίτερα, ανάλογη συγκίνηση είχε προκαλέσει και ο μικρός αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ούγκο. «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί. Είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούμε με όλο αυτό. Είναι θλιβερό για μένα και το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλές αναμνήσεις», είπε μεταξύ άλλων ο αδερφός του «Θεού» για την τεράστια απώλεια.

«Θα πρέπει να τον θυμάστε στον αγωνιστικό χώρο για ό,τι έκανε. Πάντα θυμάσαι τα λάθη και όχι τόσο πολύ όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο. Είναι πράγματα που πουλάνε περισσότερο από τα γκολ», σχολίασε με δυσκολία και τόνισε πως «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν πεπεισμένοι πως όλα θα πάνε καλά μετά την χειρουργική επέμβαση. Δεν χωράει στο μυαλό μου. Να τον θυμάστε όπως αξίζει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ