Οι 5 χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix που θα σας βάλουν σε γιορτινό mood!


Το Netflix παρουσιάζει μερικές από τις πιο Χριστουγεννιάτικες ταινίες της φετινής σεζόν

Η παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκέμβρη είναι γεγονός! Τι καλύτερο λοιπόν από μερικές διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, ενόψει τις εορταστικής περιόδου που πλησιάζει, για να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς τα χειμωνιάτικα βράδια στο σπίτι.

Ραντεβού στις Γιορτές

Η Σλόαν (Έμα Ρόμπερτς) και ο Τζάκσον (Λουκ Μπρέισι) απεχθάνονται τις γιορτές! Είναι διαρκώς single, κάθονται στο τραπέζι των παιδιών ή ζουν αμήχανες καταστάσεις σε αταίριαστα ραντεβού. Όταν όμως αυτοί οι δύο ξένοι γνωρίζονται σε μια ιδιαιτέρως κακή χριστουγεννιάτικη σεζόν, ορκίζονται να είναι ο ένας για τον άλλο το «γιορτοραντεβού» του για όλες τις γιορτινές εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς. Καθώς μοιράζονται την ίδια περιφρόνηση για τις γιορτές και δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα ερωτικό ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, καταλήγουν να είναι το ιδανικό ζευγάρι, κάτι που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές σκηνές.

Ωστόσο, όταν η χρονιά με τις γιορτές φτάνει στο τέλος της, η Σλόαν και ο Τζάκσον ανακαλύπτουν ότι έχοντας μοιραστεί μεταξύ τους όλα όσα μισούν, κατέληξαν να ερωτευτούν απρόσμενα.

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων 2

Το σίκουελ της ταινίας «Τα Χρονικά των Χριστουγέννων» και πάλι με τον Κερτ Ράσελ και τη Γκόλντι Χον στους ρόλους του Άγιου Βασίλη και της συζύγου του, που αυτή τη φορά προσπαθούν να σώσουν τα Χριστούγεννα, έκανε πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου στο Netflix.

Τη σκηνοθεσία, το σενάριο και την παραγωγή, υπογράφει ο Κρις Κολόμπους, δημιουργός της κλασικής πλέον ταινίας «Μόνος στο Σπίτι», αλλά και του «Jingle All the Way» με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (στην Ελλάδα κυκλοφόρησε με τίτλο «Ένας Μπαμπάς Μα Τι Μπαμπάς») και βεβαίως, των δύο πρώτων ταινιών Χάρι Πότερ.

Η ιστορία αρχίζει με την έφηβη Κέιτ, η οποία δυσαρεστημένη με τη νέα σχέση της μαμάς της, το σκάει και φτάνει -κατά λάθος- στον Βόρειο Πόλο, όπου ένα κακό ξωτικό σχεδιάζει με δόλο να καταργήσει τα Χριστούγεννα.

Διπλή Πριγκίπισσα

H Vanessa Hudgens πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Stacy De Novo, μιας Αμερικανίδας ζαχαροπλάστη που αποφασίζει να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό που πραγματοποιείται στη φανταστική χώρα Belgravia.

Mόλις καταφτάσει στη μικρή χώρα, συναντά τη Δούκισσα Μαργαρίτα, τη σωσία της, η οποία την πείθει να αλλάξουν θέσεις!

Χριστούγεννα εξ Ουρανού

Μια υποδειγματική βοηθός πολιτικού ερωτεύεται έναν καλόκαρδο στρατιωτικό πιλότο, ενώ προσπαθεί να καταστρέψει την τροπική του βάση και τη χριστουγεννιάτική της παράδοση.

Μια απολαυστική κωμωδία που εξελίσσεται κατά τη διάρκεια των γιορτών μέσα από μια σύγχρονη ιστορία, που κρύβει μέσα της την αγάπη.

Ο Γκριντς

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα, μία από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες. Ο γνωστός σε όλους μας Γριντς…

Η ιστορία του γνωστή: Ένας γκρινιάρης με μοχθηρό χαρακτήρα σχεδιάζει να εμποδίσει τα Χριστούγεννα στη χαρούμενη πόλη Χούβιλ. Αλλά ένα γενναιόδωρο κοριτσάκι θα μπορούσε να του αλλάξει γνώμη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ