Σαντορίνη: Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα γνωστού επιχειρηματία


Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά τον εντοπισμό της απανθρακωμένης σωρού πασίγνωστου επιχειρηματία του νησιού.

Απαντήσεις στον φρικτό θάνατο του 69χρονου πασίγνωστου ξενοδόχου της κοσμικής Οίας αναζητούν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας Αττικής που βρίσκονται από το πρωί στη Σαντορίνη.

Ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής απανθρακωμένος μπροστά από τη ρεσεψιόν της ξενοδοχειακής του μονάδας, με την αστυνομία να αναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή τις έρευνες.

Δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης

Από την πρώτη αυτοψία που έκαναν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που έφτασαν στο νησί των Κυκλάδων δε διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης ή αναστάτωσης στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, ενώ δε φαίνεται να έλειπαν αντικείμενα ή να υπήρχε διάρρηξη στο χρηματοκιβώτιο.

Το μυστήριο γύρω από τον φρικτό θάνατο του 69χρονου μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, καθώς στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σωρός δεν έχει βρεθεί κάποιο εύφλεκτο υλικό δημιουργώντας έτσι κενά για το πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά στο σώμα του.

Πολύτιμα στοιχεία για την εξέλιξη της έρευνας θα δώσουν τα αποτελέσματα από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στη σωρό του ξενοδόχου για να διαπιστωθεί εάν έφερε κάποια τραύματα, ενώ πολύ σημαντικό είναι να διαπιστωθεί εάν ήταν ζωντανός ή όχι την στιγμή που είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ