Μυρσίνη Βουνάτσου: Σάλος με ανάρτηση του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ –  Έντονη αντίδραση της ΝΔ


«Χτύπησε» ξανά το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου από τη Μυτιλήνη που… χαίρεται με τους νεκρούς από κορονοϊό γιατί, όπως λέει, αυτό θα στοιχίσει πολιτικά στην κυβέρνηση της ΝΔ, για την οποία ζητάει κρεμάλες!

Γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κώλο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;»

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί η Μυρσίνη Βουνάτσου.

Και τον περασμένο Απρίλιο είχε αρχίσει να μετράει νεκρούς:

«Όταν θα ισοφαρίσουμε τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους εξήντα επτά φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;», είχε γράψει τότε.

Έντονη αντίδραση της ΝΔ

«Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορονοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Και συνεχίζει: «Το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή».

«Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ