Κορονοπάρτι γενεθλίων στο Αλιβέρι με 10 άτομα

Με το Νοέμβριο να φεύγει με περισσότερους από 700 θανάτους, φαίνεται πως κάποιοι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο ρευστή είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας με τις περισσότερες από τις ΜΕΘ να είναι πλήρεις.

Αν και το ιικό φορτίο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δείχνει να μειώνεται την τελευταία εβδομάδα, στην επαρχία τα περιστατικά των επονομαζόμενων «κορονοπάρτι» αυξάνονται.

Η διαπίστωση του καθηγητή μικροβιολογίας Άλκη Βατόπουλου πως στην επαρχία δεν υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης επιβεβαιώθηκε καθώς σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη στο eVima.gr χθες το βράδυ νεαρή στο Αλιβέρι Εύβοιας διοργάνωσε «κορονοπάρτι» με 10 τουλάχιστον άτομα.

Συγκεκριμένα, ο αναγνώστης αναφέρει στο :

«Από νωρίς χθες το απόγευμα υπήρχε έντονη κινητικότητα σε γειτονικό σπίτι πάνω από 10 άτομα εισήλθαν μέσα στην οικία, όπου διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων νεαρή κοπέλα, μετά από κάποια ώρα η μουσική ήταν στο τέρμα. Διασκέδαζαν όλοι μαζί χωρίς να φορούν μάσκες ή να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Στην επαρχία ανησυχούμε με την κατάσταση που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα το μόνο που ζητάμε από τους νέους είναι να είναι πιο προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα. Όλοι έχουμε δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες, οι ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας έχουν είδη γεμίσει τι θα γίνει αν κάποιος δικός άνθρωπος χρειαστεί νοσήλια. Σας παρακαλώ πολύ δείξτε κατανόηση και προσέξτε για όσο ακόμα κρατήσει όλο αυτό που περνάμε».

Πηγή: evima.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here