Θρίλερ με τον θάνατο του Μαραντόνα: «Δεν άφησε διαθήκη» – Μια ενδεκάδα διεκδικητές της περιουσίας!


Ντιέγκο Μαραντόνα: Την ώρα που η αστυνομία εξετάζει τον θάνατο του ως «πιθανή ανθρωποκτονία», η μάχη για την περιουσία του που φτάνει τα 90.000.000 δολάρια έχει «φουντώσει» για τα καλά.

Ο «Θεός» της μπάλας έζησε μια πολυτάραχη ζωή, όπως φαίνεται όμως η συνέχεια μετά τον θάνατο του θα είναι εξίσου «ταραχώδης» από πολλές πλευρές. Αρχικά η υπόθεση του θανάτου του εξελίσσεται σε θρίλερ με την αστυνομία να αντιμετωπίζει τον θάνατο του ως «πιθανή ανθρωποκτονία», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η «Daily Mail».

Ο γιατρός του, Λεοπόλδο Λούκε κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια και την Κυριακή (29/11) οι αστυνομικές αρχές βρέθηκαν στο σπίτι του, αναζητώντας στοιχεία για το πως κινήθηκε τη μοιραία μέρα το νοσηλευτικό προσωπικό.

Μάλιστα, ο Λούκε αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου του Μαραντόνα. Στον γιατρό έχει αποδοθεί επίσημα η κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο κι η τηλεφωνική συνομολία με τα επείγοντα λίγες στιγμές μετά την ανακοπή.

Συγκεκριμένα η κλήση πραγματοποιήθηκε στις 12:17 της Τετάρτης (26/11), ενώ εκτιμάται πως ο Μαραντόνα είχε εκπνεύσει από τις 12:00 και το γεγονός ότι ο Λούκε δεν ενημερώνει το νοσοκομείο για το ποιος είναι ο άνθρωπος που έχει ανάγκη για βοήθεια και αντ’ αυτού δίνει το δικό του όνομα, εγείρει έντονες αμφιβολίες για το ποιοι ήταν πραγματικά οι άνθρωποι που φρόντιζαν τον Ντιεγκίτο.

«Πέθανε ο φίλος μου, ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Ο Λούκε «έσπασε» τη σιωπή του και δάκρυα στα μάτια μίλησε σε δημοσιογράφους από το σπίτι του, δίνοντας τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν μέχρι το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Για όσα λέγονται, πραγματικά δεν μπορώ ούτε να τα διαβάσω, γιατί εγώ είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, γιατί πέθανε ο φίλος μου. Εγώ ήμουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μαζί του, ήμουν στην κηδεία, γιατί ήξερα ότι εκείνος το ήθελε αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως «εγώ είδα πολύ κόσμο που πραγματικά δεν είχα δει ποτέ. Και μετά να λένε ότι δεν ήμουν μαζί του, εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω».

Η μεγάλη διαμάχη για την περιουσία

Μέσα σε όλο αυτό το θρίλερ υποβόσκει και μια μεγάλη διαμάχη που ετοιμάζεται να ξεσπάσει για την περιουσία του, την οποία θα διεκδικήσουν τόσο τα νόμιμα παιδιά του, όσο κι αυτά που δεν έχει αναγνωρίσει.

Όπως αναφέρει πηγή κοντά στην οικογένεια, που ζήτησε να μείνει ανώνυμη «Πρόκειται να υπάρξει μεγάλη διαμάχη. Δεν άφησε διαθήκη». Η περιουσία του σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα φτάνει τα 90.000.000 δολάρια.

Ο Μαραντόνα έχει αναγνωρίσει δύο γιους και τρεις κόρες από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Ο λόγος για τον 34χρονο Ντιέγκο Τζούνιορ, την 23χρονη Τζάνα, την 32χρονη Ντάλμα, την 30χρονη Τζιανίνα και τον 7χρονο Ντιέγκο Φερνάντο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με τον Ντιέγκο Τζούνιορ

Από εκεί και πέρα, άλλα έξι παιδιά ισχυρίζονται πως είναι «καρποί» των παρασπονδιών του. Ο 19χρονος Σαντίαγκο Λάρα ήταν από τους τελευταίους που προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο Μαραντόνα είναι πατέρας τους, ζητώντας να γίνει εκταφή για να πάρει δείγμα DNA.

Κατά τη διάρκεια ενός καυγά με την Τζιανίνα πέρσι, ο Ντιεγκίτο είχε πεί ότι σκοπεύει να δωρίσει όλη του την περιουσία σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. «Όσο μεγαλώνεις, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι αφήνεις πίσω σου, παρά για το τι κάνεις. Και τους λέω ότι δεν θα τους αφήσω τίποτα, θα τα δώσω όλα. Ό,τι έχω αποκτήσει στη ζωή μου θα το δώσω αλλού» είχε πει τότε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία της Αργεντινής, κάποιος έχει τη δυνατότητα να δωρίσει το 1/5 της περιουσίας του, ενώ τουλάχιστον τα 2/3 πρέπει να κληρονομηθούν από τη σύζυγο ή από τους απογόνους του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ