Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Πότε αναμένεται να πάρει το εξιτήριο


Εξιτήριο αναμένεται να πάρει από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Θα ακολουθήσει τη θεραπεία που θα κρίνουν οι γιατροί του 

Στο σπίτι του ενδέχεται να οδηγηθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, πιθανόν είναι ο Αρχιεπίσκοπος να πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο, το αργότερο έως αύριο. Όλα φυσικά εξαρτώνται από τις συστάσεις των ειδικών, οι οποίοι παρακολουθούν την υγεία του.

Θεραπευτική αγωγή που θα κρίνουν οι θεράποντες γιατροί του, θα συνεχίσει να ακολουθεί σε κάθε περίπτωση ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ακόμη και μετά την έξοδο από το νοσοκομείο.

Σήμερα το πρωί, θα κάνει τις ενδεδειγμένες εξετάσεις, προκειμένου να αποφασισθεί πότε ακριβώς θα βγει από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη στις 16 Νοεμβρίου και δύο ημέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα, καθώς ανέβασε πυρετό 37,7. Μετά από αυτή την εξέλιξη αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη covid και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για καθαρά προληπτικούς λόγους, όπως λένε οι θεράποντες ιατροί του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ