Ψυχή σεξ: Υπάρχει και η πνευματική πλευρά του έρωτα


Ψυχή σεξ: Υπάρχει και η πνευματική πλευρά του έρωτα.  Όταν ένας άντρας μπαίνει στη μήτρα σου, τι είδους δονήσεις και ενέργεια έχει; Είναι ευτυχισμένος ή είναι πικραμένος; Είναι θετικός στοχαστής; Αγαπάει τον εαυτό του και σε αγαπάει; Όταν μια γυναίκα σου κάνει έρωτα, είναι ευτυχισμένη; Είναι θετική; Αγαπάει τον εαυτό της και σε αγαπάει; Σε ευλογεί ή σε βρίζει;

Η ψυχική ερωτική επαφή είναι ένα τελετουργικό όπου ανταλλάζεις ενέργειες, συναισθήματα, σκέψεις και συνείδηση. Κατά τη διάρκεια του σεξ, είσαι ένας και είναι σημαντικό οι δονήσεις σου να αντηχούν. Κάθε αντλία και ώθηση είναι μια επιβεβαίωση. Ειδικά σε περιόδους άγχους, προσπαθήστε να μην ασκήσετε πίεση στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. 

Ο συνεργάτης σου ανεφοδιάζει, θεραπεύει και επαναφορτίζει το πνεύμα σου ή σου αφαιρεί τη ζωή; Σε τραβά σε ενέργεια χαμηλής συχνότητας, μη εκπλήρωση, κατάθλιψη; Ή σε ανεβάζει στην υψηλότερη συχνότητα της ερωτικής ζωής και της ευτυχίας; Το σεξ είναι ισχυρό και πρέπει να προσέχεις! Ελέγξτε τον τρόπο ανταλλαγής, λήψης και επιστροφής της ενέργειάς σας. Οι απολαύσεις είναι προσωρινές, αλλά οι ρυτίδες που προκαλεί διαρκούν πολύ. Το σεξ θα πρέπει να θεραπεύεται, να είναι ισχυρό, και να αναζωογονείται σε κάθε μέρος της ύπαρξής σας, από τα κυτταρικά στα όργανά σας, στο μυαλό και την ψυχή σας. Αυτό ακριβώς που μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση ικανοποίησης για λίγα λεπτά ή για πολύ καιρό αν το κάνετε σωστά.

Αναρωτιέσαι πώς το σεξ της ψυχής οδηγεί σε πνευματική σύνδεση; Κατά τη διάρκεια του ψυχικού σεξ, κανείς επικεντρώνεται στη φωτισμό της ψυχής και όχι μόνο στη σωματική σεξουαλική απόλαυση. Μια τέτοια πνευματική ένωση είναι θεϊκή! Αυτό το είδος ονομάζεται επίσης πνευματικό σεξ, όπου κάποιος αισθάνεται αόριστη καθαρή ευτυχία, ζεστασιά και απώλεια εγωισμού, ειδικά κατά τη διάρκεια του οργασμού. Για περισσότερα σχετικά με το σεξ και την πνευματικότητα, διαβάστε 3 τύπους θεϊκής ένωσης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ