Κορονοϊός: Με Αρκουμανέα η σημερινή ενημέρωση


Παρουσία του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Την ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν επίσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου, ο επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Η παρουσία του προέδρου του ΕΟΔΥ ακολουθεί τα δημοσιεύματα για «παράλληλη καταγραφή κρουσμάτων» που διαψεύστηκαν με ανακοίνωση του οργανισμού, του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Η ανακοίνωση για τη σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας έχει ως εξής:

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στη σημερινή ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ