Ντιέγκο Μαραντόνα: Τι συζητούσαν τα παιδιά του στο WhatsApp – Στη δημοσιότητα οι επίμαχοι διάλογοι


Ντιέγκο Μαραντόνα: Διαστάσεις παίρνει στην Αργεντινή η έρευνα για τα αίτια θανάτου του «Θεού» του ποδοσφαίρου και για το αν υπάρχουν ιατρικές ευθύνες. Εφημερίδα δημοσίευσε τις συζητήσεις των παιδιών του που ήθελαν περισσότερη ιατρική παρακολούθηση για τον πατέρα τους.

Την ημέρα που ο Ντιέγκο Μαραντόνα εισήχθη στην κλινική «Olivos», για να κάνει επέμβαση αφαίρεσης ενός αιματώματος από τον εγκέφαλό του, τα παιδιά του δημιούργησαν ένα γκρουπ στο WhatsApp. Εκεί η Ντάλμα, η Τζιανίνα και ο Ντιέγκο Τζούνιορ είχαν προσθέσει και τον ψυχολόγο Κάρλος Ντίαζ και την ψυχίατρο Αγκουστίνα Κοσάτσοφ, έτσι ώστε να ενημερώνονται για όλα όσα αφορούσαν την υγεία του πατέρα τους.

Στόχος τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα Clarin που αναδημοσίευσε συνομιλίες τις οποίες αποκάλυψε η εκπομπή Intrusos, ήταν να κρατήσουν τον πατέρα τους στη ζωή πάση θυσία και να παρακολουθούν στενά την πορεία της αποθεραπείας του. Μερικές από τις συνομιλίες της οικογένειας του Ντιέγκο Μαραντόνα αποκαλύφθηκαν και όπως αναφέρουν στην Αργεντινή έχουν ήδη συμπεριληφθεί στον φάκελο της έρευνας για τον θάνατο του 60χρονου σούπερ σταρ, από τον εισαγγελέα της περιοχής του Σαν Ισίντρο, για να διαπιστωθούν αν υπήρξαν ευθύνες για την κατάληξη του «Θεού» του ποδοσφαίρου.

Στις συνομιλίες που διέρρευσαν, η κόρη του Ντάλμα ανέφερε πως θα έπρεπε να έχουν συμβουλευτεί έναν γενικό γιατρό για την υγεία του πατέρα τους. Σε μήνυμά τις στις 10 Νοεμβρίου γράφει «μόλις μίλησα με έναν από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνος για την αποθεραπεία του στο σπίτι, ο μπαμπάς έκανε εμετό και είπε ότι δεν θέλει να πάει ασθενοφόρο για να τον δουν γιατροί». Μάλιστα συνεχίζει γράφοντας «μου είπε πως μίλησε με την Αγκουστίνα και του είπε πως είναι απόφαση της οικογένειας! Για αυτό το γράφω. Πιστεύω πως εμείς σαν συγγενείς υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για αυτά. Για αυτά πρέπει να υπάρχει κλινικός γιατρός ή τουλάχιστον ο γιατρός του για να απαντά σε αυτά τα θέματα».

Στη δημοσιότητα τα μηνύματα των παιδιών του ΜαραντόναIntrusos

Μερικές ημέρες αργότερα, στις 14 Νοεμβρίου, σε ένα άλλο μήνυμα η Ντάλμα αναφέρει πως «ο Λεοπόλντο (σ.σ. ο Λεοπόλντο Λούκε που έκανε εγχείρηση στον Μαραντόνα και έχει βρεθεί στο στόχαστρο), είναι νευροχειρουργός και εμείς εδώ χρειαζόμαστε έναν γενικό γιατρό». Ήταν απάντηση στον αδερφό της, Ντιέγκο Τζούνιορ, που ανέφερε πως ίσως θα ήταν καλό να δει τον Ντιέγκο Μαραντόνα ο γιατρός του. «Με τον γιατρό που έχουμε θα είναι εντάξει. Ας μην τον πιέσουμε με πολλούς γιατρούς», ανέφερε η μικρότερη κόρη του, Τζιανίνα σε απάντηση στα μηνύματα.

Τα μηνύματα των παιδιών του Μαραντόνα με τους γιατρούςIntrusos

Σε αυτό το σημείο η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάτσοφ, ρώτησε τα παιδιά του Μαραντόνα αν έχουν κάποιον γιατρό να προτείνουν και μάλιστα ανέφερε πως έχει αυτή υπόψη της έναν φίλο της γιατρό, ο οποίος ήταν ειδικευμένος και στην τοξικολογία. Η Τζιανίνα Μαραντόνα είπε να το συζητήσουν, ενώ στη συνέχεια ρώτησε πως είναι η κατάσταση στο σπίτι του πατέρα της. Ο ψυχολόγος, Κάρλος Ντίαζ, απάντησε πως «μιλάω με τον Μάξι. Μου λέει πως βλέπουν βίντεο του Ντιέγκο και πως είναι πολύ καλά. Μόνο ο Ντιέγκο είπε πως θέλει περισσότερη ησυχία».

Το γκρουπ των παιδιών του Μαραντόνα με τους γιατρούς στο WhatsAppIntrusos

Ο Μάξι, που ανέφερε ο Κάρλος Ντίαζ, είναι ο Μαξιμιλιάνο Πομάργκο, γαμπρός του δικηγόρου Ματίας Μόρλα που εμπιστευόταν απόλυτα ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Πομάργκο και ο ανιψιός του «Ντιεγκίτο», Τζόνι Εσπόσιτο, ήταν οι δυο άνθρωποι που βρίσκονταν σίγουρα στο σπίτι την ώρα του θανάτου του, μαζί με τον ψυχολόγο και την ψυχίατρο, μια νοσοκόμα και έναν μάγειρα όπως έγινε γνωστό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ