Big Brother: Ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Χ. Βαρθακούρη


Big Brother: Ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Χ. Βαρθακούρη. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο σπίτι του μεγάλου αδερφού για το μέλλον του ριάλιτι στον Σκαϊ και η επιλογή του καναλιού να επενδύσει στο ριάλιτι, που κρίθηκε επιτυχημένη.

Ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί για τις 18 Δεκεμβρίου  στο κανάλι του Φαλήρου, σκέφτονται τον δεύτερο κύκλο, με πολλές αλλαγές, οι οποίες όμως αφορούν περισσότερο τα εκτός σπιτιού πρόσωπα.

Big Brother: Εκτός ο Βαρθακουρης, εντός ο Μικρούτσικος, αλλά…

Ο Χάρης Βαρθακούρης όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην παρουσίαση του Big Brother. Οι περισσότεροι σκέφτονται τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον οποίο το κανάλι θέλει να έχει στον νέο κύκλο αλλά απ’ ότι φαίνεται όχι στη θέση του παρουσιαστή.

big brother
Η Ναταλί Κάκκαβα είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί

Η Ναταλί Κάκκαβα είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί από την  εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης.

«Είναι στις εισηγήσεις την παραγωγής προς το κανάλι, αν συνεχιστεί το Big Brother και την επόμενη σεζόν, θέλουν τη Ναταλί Κάκκαβα.

Δεν τίθεται θέμα παρουσίασης του Ανδρέα Μικρούτσικου, γιατί ο Ανδρέας πλέον έχει ριζικές διαφωνίες με το στήσιμο του παιχνιδιού» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Λεμπιδάκης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ