Tinder γνωριμία: Πώς να έχεις ένα σούπερ ραντεβού μέσω της εφαρμογής


Tinder γνωριμία: Πώς να έχεις ένα σούπερ ραντεβού μέσω της εφαρμογής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαμογελάτε πολύ, να είστε ευγενικοί με τον σερβιτόρο και να αποφύγετε να περπατάτε στις μύτες, και κανείς δεν θα είναι σε θέση να πει ότι το ραντεβού σας δεν ήταν, επιτυχία.

Έτσι, μιλάτε με κάποιον στην εφαρμογή εδώ και αρκετό καιρό, και τελικά, θέτετε το ζήτημα της συνάντησης σε ένα περιβάλλον χωρίς pixel. Προσπαθήστε να κανονίσετε την ημερομηνία σας για το άμεσο μέλλον. Η πρόβλεψη θα κορυφωθεί αμέσως μετά την οργάνωση της ημερομηνίας, και όσο πιο μακριά από τη συμφωνηθείσα ημέρα, τόσο πιο δύσκολο είναι να διατηρηθεί αυτή η αίσθηση του ενθουσιασμού.

Είναι πάντα καλή ιδέα να κρατάτε ένα μικρό διαμάντι για συζήτηση και για τη μεγάλη ημερομηνία, αντί να καταγράφετε την ιστορία της ζωής σας στο διαδίκτυο και να μην αφήνετε τίποτα να συζητήσετε από κοντά. Φυσικά, τίποτα υπερβολικό. Λίγο “ψήσιμο” κάνει καλό… Η τοποθεσία της πρώτης σας συνάντησης εξαρτάται πραγματικά από εσάς και την ημερομηνία. Ένας περίπατος σε ένα φθινοπωρινό πάρκο μπορεί να είναι πολύ ρομαντικός – όλοι φαίνονται πιο ελκυστικοί με τη λάμψη των φουσκωμένων μάγουλων – ωστόσο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν εφαρμογές ραντεβού για διαφορετικούς λόγους.  Προσανατολίσου για ένα ραντεβού σ’ ένα ωραίο μπαρ.

Προσπαθήστε να αποφύγετε στο ραντεβού σας να ζητάτε “άλλο έναν γύρο”, και να μην ντραπείτε ποτέ να βγείτε έξω ή να παραγγείλετε ένα ποτήρι νερό αν αισθάνεστε ότι το έχετε παρακάνει. Η αυτογνωσία είναι σέξι. Πώς κάνεις θεαματική έξοδο… Δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι περίτεχνες δικαιολογίες ή να σκαρφαλώνεις από τα παράθυρα του μπάνιου. Ένα απλό “Ήταν υπέροχα, αλλά έχω δουλειά νωρίς το πρωί” θα πρέπει να αρκεί. Φυσικά, αν το ραντεβού σου  πάει πραγματικά καλά, μπορεί να μην θέλεις να τελειώσει καθόλου το βράδυ… αλλά αυτό είναι ένα θέμα για ένα άλλο άρθρο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ