H πρώτη σειρά που ρίχνει φως στη γκόσπελ μουσική


Ε ναι λοιπόν αυτή είναι η νέα αγαπημένη σου σειρά.

Πολλές είναι οι νέες ταινίες και οι νέες σειρές που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι κάτι που μας ευνοεί ιδιαιτέρως. Η περίοδος του κορονοϊού που επιβάλει την παραμονή σου στο σπίτι δε θα μπορούσε να περάσει πιο ευχάριστα. Οι ταινίες είναι η συντροφιά μας και δεν ντρεπόμαστε να το παραδεχθούμε.

Λοιπόν, μια από τις νέες σειρές της πλατφόρμας του Netflix που έχει κερδίσει θετικά σχόλια είναι η σειρά του επιτυχημένου Pharrell Williams, του γνωστού ράπερ, τραγουδοποιού, στιχουργού, μουσικού παραγωγού αλλά και-κρατήσου- fashion designer. Ναι, ακόμη κάτι είχε μείνει και αυτό ήταν μια παραγωγή στο Netflix. Αν μας ρωτάς πάντως, αυτή η σειρά είναι ό,τι πρέπει!

Η σειρά «Voices Of Fire» αποτελείται από έξι επεισόδια και πρόκειται για τη σειρά που θα ρίξει φως στην γκόσπελ μουσική. Με απλά λόγια, στη σειρά θα ανακαλύπτονται ταλέντα για μια χορωδία στην πόλη της Virginia, Hampton Roads.

H ομάδα tvn κριτών, μεταξύ αυτών ο Pharrell Williams και ο Ezekiel Williams, είναι πρόθυμοι να δώσουν μια ευκαιρία στα νέα ταλέντα για να συμμετάσχουν σε μια γκόσπελ χορωδία, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και σίγουρα μιλάμε για μια από τις πιο εμπνευσμένες γκόσπελ χορωδίες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ