Τέλος σχέσης: Πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου μετά από έναν χωρισμό


Τέλος σχέσης: Πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου μετά από έναν χωρισμό. Κανείς δεν θέλει να χωριστεί. Κανείς δεν θέλει να είναι αυτός που κάνει τη διάλυση. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι ο ένας είναι πιο δύσκολος από τον άλλο, αναπόφευκτα είναι χάλια ούτως ή άλλως. Αν σε παρατήσουν, ή αν είσαι ο σκουπιδιάρης, θα χρειαστεί να φροντίσεις τον εαυτό σου μετά τον χωρισμό.

Γύρνα πίσω στον αγώνα της αγάπης! Εντάξει, όχι απαραίτητα με τρόπο ραντεβού. Αλλά αν και θα χρειαστείτε χρόνο για τον εαυτό σας τώρα, θα χρειαστείτε και μερικούς περισπασμούς. Λέγοντας ναι σε περισσότερες κοινωνικές προσκλήσεις, θα βρεθείς να θεραπεύεσαι με τρόπο που δεν θα το κάνεις αν μείνεις μέσα μόνος. Θα είναι μια ωραία υπενθύμιση ότι ο κόσμος προχωράει και ότι η ζωή συνεχίζεται, ακόμα κι αν νιώθεις κολλημένος σε μια βαθιά θλίψη.

Όχι, η άσκηση δεν θεραπεύει τα πάντα. Σίγουρα δεν είναι η απάντηση σε κάθε πρόβλημα. Ωστόσο, βοηθά μετά από ένα χωρισμό. Όταν ασκούμαστε, ενισχύουμε τα φυσικά οπιοειδή του εγκεφάλου μας. Φυσικά, αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να επαναφέρουμε λίγο το μυαλό μας. Η άσκηση είναι επίσης ένας μεγάλος περισπασμός, που είναι μια άλλη τακτική για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό, και ενισχύει το αίσθημα εμπιστοσύνης και γενικής ευημερίας σας. Αποσπάστε την προσοχή σας. Όπως προαναφέρθηκε, το να αποσπαστεί η προσοχή βοηθάει μια πληγωμένη καρδιά. Σύμφωνα με το περιοδικό Time, μία από τις τρεις στρατηγικές για να ξεπεραστεί ένας χωρισμός είναι ο περισπασμός Εάν μπορέσετε να ξεπεράσετε την εμμονή με τον πρώην σας ή/και τον χωρισμό σας, θα πρέπει να το κάνετε.

Τι καλύτερος τρόπος από το να αποσπάς την προσοχή σου; Μπορείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας δουλεύοντας, περνώντας χρόνο με φίλους ή οικογένεια ή ρίχνοντας τον εαυτό σας σε ένα νέο ή αγαπημένο χόμπι. Μείνετε μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά τη διάλυση, μια από τις καλύτερες συμβουλές είναι να αποφύγετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ναι, είναι δελεαστικό να βλέπεις τι κάνει ο πρώην σου, αλλά μην το κάνεις!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ