Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται ο Υπ. Ναυτιλίας


Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται ο Υπ. Ναυτιλίας νοσηλεύεται με κορωνοϊό  έπειτα από  αναπνευστικά προβλήματα που παρουσίασε. Σκόπιμο κρίθηκε να μεταγερθεί από την ΜΑΦ που νοσηλευόταν μέχρι πρότινος στην ΜΕΘ.

Τα ξημερώματα της Τρίτης οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο πυρετός  δεν υποχωρούσε και ότι ο κος Πλακιωτάκης  είχε μειωμένη οξυγόνωση και δεν τον κάλυπτε το μηχάνημα οξυγόνου του δωματίου νοσηλείας. Άμεσα αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην εντατική του νοσοκομείου.

Χθες, Δευτέρα, ο κ. Πλακιωτάκης εξέφρασε μέσω tweet του τις ευχαριστίες του προς το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τον κόσμο για τις ευχές του. «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Πλακιωτάκης μάλιστα είχε απευθύνει θερμή παράκληση προς τους συναδέλφους του να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών για τον διαχωρισμό αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας. Σε παρέμβασή του μέσω Skype, με αφορμή τροπολογία δικής του αρμοδιότητας που είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο, και από το σπίτι του όπου βρισκόταν απομονωμένος, ο κ. Πλακιωτάκης, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα παρακαλέσω πολύ όλους τους βουλευτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας. Κι εγώ τηρούσα με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα αλλά δυστυχώς ο ιός είναι παντού».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ