Γερμανία: Τέσσερις οι νεκροί από την επίθεση αυτοκινήτου σε πεζούς – Ανάμεσά τους και ένα παιδί


Ο τραγικός απολογισμός στο Τρίερ της Γερμανίας συνεχίζεται, με τα τοπικά δίκτυα να αναφέρουν πως από την επίθεση του αυτοκινήτου σε πεζούς στο κέντρο της πόλης έχουν προκληθεί τέσσερις θάνατοι. Ένα παιδί ανάμεσα στα θύματα, δεκάδες οι τραυματίες.

Σκηνές τρόμου στη Γερμανία το μεσημέρι της Τρίτης. Ένα όχημα τύπου SUV εισέβαλε σε πεζόδρομο και χτύπησε ανθρώπους που ήταν πάνω σε αυτόν εκείνη την ώρα, σκορπίζοντας τον θάνατο. Στην περιοχή επικράτησε πανικός, με την αστυνομία να αποκλείει αμέσως το κέντρο της πόλης και τους γύρω δρόμους.

Όπως μεταδίδουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Γερμανίας, ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση έχει φτάσει στους τέσσερις. Μάλιστα, μεταδίδονται πληροφορίες πως ανάμεσα στα θύματα είναι κι ένα παιδί. Την ίδια στιγμή, πολυάριθμοι είναι οι τραυματίες με τις μαρτυρίες όσων ήταν μπροστά στο περιστατικό να είναι ανατριχιαστικές.

Όσοι είδαν τη στιγμή που το όχημα έκανε επίθεση στον πεζόδρομο μιλούν για σκηνές από ταινία τρόμου, καθώς όπως είπαν «χτύπησε τους ανθρώπους και τους πέταξε στον αέρα».

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη πολύ γρήγορα από τις αρχές, με την αστυνομία να ανακοινώνει επίσημα πως τον έχει στα χέρια της λίγη ώρα αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία του Τρίερ δημιούργησε το hashtag #Trier0112 για να ενημερώνει για όλα όσα αφορούν το συμβάν μέσα από το social media, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να μην ανεβάζουν δημόσια φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με το θέμα αλλά να δίνουν όσες πληροφορίες έχουν στις αρμόδιες αρχές.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία του Τρίερ, ο άνδρας που έχει συληφθεί είναι Γερμανός 51 ετών, ενώ το όχημά έχει ασφαλιστεί από τις αρχές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ