Νότης Σφακιανάκης: Σήμερα η δική για το όπλο και τα ναρκωτικά


Ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει απαντήσεις στο δικαστήριο μετά την σύλληψή του την περασμένη Κυριακή.

Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος αντιμετωπίζει δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση (σ.σ. και οι δύο κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος), θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει το δικαίωμα να μην παραστεί στο δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει τις τελευταίες ημέρες ο κ. Κούγιας, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε στο στο αυτοκίνητό του δεν ήταν για προσωπική χρήση.

Παράλληλα ο Αλέξης Κούγιας έχει υπογραμμίσει ότι ο Νότης Σφακιανάκης, έχει επανειλημμένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.

Αναφορικά για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε για χρόνια άδεια οπλοκατοχής, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε από τις Αρχές.

«Είχε την πλάνη ότι μπορεί ακόμα να κατέχει το όπλο» σημείωσε χαρακτηριστικά για τον εντολέα του, εξηγώντας ότι το είχε για την προστασία του όπως και πολλοί άλλοι τραγουδιστές ή επιχειρηματίες.

Το χρονικό της σύλληψης του τραγουδιστή

Ο Νότης Σφακιανάκης, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου βρίσκεται καθημερινά μπλόκο της Αστυνομίας λόγω των περιοριστικών μέτρων για την μείωση της διασποράς του κορονοϊού.

Η αστυνομία, προέβη σε ένα εντελώς τυπικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε τις απαραίτητες βεβαιώσεις ή είχε στείλει το SMS για να μπορεί να κυκλοφορεί.

Με την σειρά του, ο τραγουδιστής τους έδειξε το SMS που είχε στείλει και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν έχει κάτι παράνομο που θα έπρεπε να γνωρίζουν. Αυτός τους απάντησε ότι δεν έχει, ωστόσο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Έτσι, βρήκαν ότι έφερε μαζί του ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, για το οποίο δεν διέθετε άδεια. Ο τραγουδιστής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η άδεια του είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί και ότι το έχει στην κατοχή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του.

Επιπλέον, στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών, για την οποία ο Νότης Σφακιανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι αυτό που ξέρετε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ