Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα δολοφονίας στο κέντρο της πόλης


Στην εξιχνίαση απόπειρας δολοφονίας προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 26χρονος Αλβανός ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 36χρονου συνεργού του, επίσης με καταγωγή από την Αλβανία.

Όλα συνέβησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε ένας άνδρας άνοιξε πυρ και τραυμάτισε ένα άτομο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όμως ο δράστης κατάφερε να διαφύγει. Το ίδιο συνέβη και με το άτομο που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς.

Ο χώρος του συμβάντος αποκλείστηκε για να ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ομοεθνείς του ηλικίας 26 και 36 ετών, για τους οποίους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 20/09/2020, σε περιοχή του κέντρου πόλης, οι δράστες προσέγγισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου επέβαιναν τρείς αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και ο 32χρονος παθόντας. Όταν ο τελευταίος εξήλθε από το όχημα, δέχτηκε δύο πυροβολισμούς με συνέπεια τον τραυματισμό του στην κνήμη του δεξιού του ποδιού και μετέβη σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης όπου και νοσηλεύτηκε.

Σε βάρος του 26χρονου δράστη εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον 3ο Τακτικό Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη πρωινές ώρες χθες 01-12-2020.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ