Κορωνοϊός Πολεμική Αεροπορία: 50 σμηνίτες θετικοί


Κορωνοϊός Πολεμική Αεροπορία: 50 σμηνίτες θετικοί. Άμεση κινητοποίηση του  Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, καθώς στην 124 Πτέρυγα Bασικής Eκπαίδευσης στην Τρίπολη, έχουν εντοπιστεί πάνω από 50 κρούσματα. 

Τα κρούσματα κορωνοϊού αφορούν  στρατεύσιμους, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Νίκος Γιαπρακάς , είναι πιθανό να υπάρχουν και κάποιοι ελάχιστοι μόνιμοι που έχουν νοσήσει. Πρόκειται για σμηνίτες της τελευταίας ΕΣΣΟ που παρουσιάστηκε στις 16 Νοεμβρίου. Κάποιοι είχαν κορωνοϊό, εντοπίστηκαν κατά την είσοδό τους κι απομονώθηκαν, αλλά φαίνεται πως ήταν και κάποιοι ασυμπτωματικοί που μετέδωσαν τον ιό.

Δύο σμηνίτες  έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς είχαν υψηλό πυρετό με τον έναν να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τρίπολης και τον δεύτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα. Η κατάστασή τους είναι σταθερή και η πτέρυγα έχει μπει σε καραντίνα και ήδη έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ. Ωστόσο η ορκωμοσία των νέων σμηνιτών που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Δεκεμβρίου, θα γίνει κανονικά.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ