Τι ώρα τραβήχτηκε η φωτογραφία; Το τεστ της CIA για να επιλέγει πράκτορες που έγινε viral


Πρέπει να είσαι πάρα πολύ παρατηρητικός για να καταφέρεις να βρεις την απάντηση.

Η CIA έχει ξεκινήσει έναν νέο κύκλο στρατολόγησης προσωπικού και για να επιλέξει τα κατάλληλα πρόσωπα βρήκε έναν γρίφο που φυσικά και έγινε viral.

«Βάλτε τις αναλυτικές σας ικανότητες σε δοκιμασία. Τι ώρα είναι στη φωτογραφία;», αναφέρει το post της CIA στο twitter και η απάντηση προφανώς δεν είναι τόσο εύκολη όπως θα νόμιζε κανείς.

Στη φωτογραφία φαίνονται μερικά σχολικά, ένα χιονισμένο τοπίο και παγωμένοι δρόμοι.

Οι θεωρίες που αναπτύχθηκαν από τους χρήστες του twitter ήταν φυσικά πάρα πολλές, με την πλειοψηφία να τοποθετεί την φωτογραφία ανάμεσα στις 7 με 11 το πρωί.

Με ένα νέο twitter η CIA ανακοίνωσε την σωστή απάντηση, η οποία ήταν 7 το πρωί και μάλιστα κάλεσε όσους απάντησαν στο κουίζ να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της υπηρεσίας και να υποβάλουν αιτήσεις!

«Οι περισσότεροι από εσάς απάντησαν σωστά. Φαίνεται πως είστε αρκετά παρατηρητικοί. Τσεκάρετε τη σελίδα μας για τις θέσεις εργασίας που έχουμε», ανέφερε το twitter.

Να σημειωθεί πως η CIA πραγματοποιεί τέτοιες σπαζοκεφαλιές ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να «τσεκάρει» μερικούς νεαρούς και να τους στρατολογήσει στους κόλπους της υπηρεσίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ