Σαντορίνη: Aποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα – Πέταξε στην Καλντέρα τα πειστήρια ο 20χρονος


Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας περιέγραψε με ποιο τρόπο σκότωσε και έκαψε τη σορό του ξενοδόχου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο δράστης, ένας 20χρονος Αλβανός, σύμφωνα με το MEGA, υποστήριξε στην απολογία του ότι πήγε να ζητήσει από τον ξενοδόχο 200 ευρώ που του χρωστούσε ο επιχειρηματίας από πέρυσι το καλοκαίρι για εργασίες στο ξενοδοχείο.

Ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι ο 69χρονος τον γρονθοκόπησε και τον έβρισε, με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του και να του επιτεθεί και εκείνος ρίχνοντάς τον αναίσθητο στο έδαφος.

Στη συνέχεια φαίνεται να έσυρε το σώμα του μπροστά από τη ρεσεψιόν και έκαψε τη σορό του με βότκα για να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος.

Μάλιστα, πέταξε στην Καλντέρα τα πειστήρια, τα οποία έχουν εντοπίσει οι πυροσβέστες και προσπαθούν να τα ανασύρουν.

Είχαν προηγούμενα

Μιλώντας στο MEGA ο Ελευθέριος Γαβρίλης, δικηγόρος οικογένειας θύματος, χαρακτήρισε την πράξη του 20χρονου άγριο έγκλημα.

«Στην έρευνα που έκανα εγώ πριν εξιχνιαστεί το έγκλημα, οι συγγενείς και οι φίλοι του θύματος μου είχαν εντοπίσει ότι αυτός είναι ο θύτης γιατί με αυτόν ερχόταν σε προστριβές τις τελευταίες μέρες».

Αναφορικά με τα ενοχοποιητικά στοιχεία, που ο δράστης πέταξε στην Καλντέρα, ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος είπε: «Διάφορα μικροπράγματα που θα τον ενοχοποιούσαν αν τα έβρισκε η αστυνομία, τα πέταξε στην Καλντέρα», ενώ σημείωσε πως τα εγκαύματα στο σώμα του θύματος έχουν τέτοια έκταση που δεν είναι γνωστό αν φέρει τραύματα από αμβλύ αντικείμενο.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ