Nadub Gill: Ο 10χρονος άσσος των μαθηματικών που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες


Απαντά σωστά σε 196 μαθηματικές ερωτήσεις μέσα σε μόλις ένα λεπτό.

Ο Nadub Gill είναι ένας μαθητής Δημοτικού και ήδη έχει γίνει διάσημος για τις μαθηματικές του δεξιότητες.

Το νεαρό αγόρι έλαβε μέρος σε έναν διαδικτυακό διαγωνισμό μαθηματικών του Times Tables Rock Stars και αναδείχθηκε νικητής, απαντώντας σωστά σε 196 ερωτήσεις πολλαπλασιασμού και διαίρεσης σε μόλις ένα λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι έδινε περίπου τρεις σωστές απαντήσεις ανά δευτερόλεπτο!

Σύμφωνα με το kids.guinesswordrecords.com, στο διαγωνισμό συμμετείχαν 700 παιδιά από όλον τον κόσμο την περίοδο του προηγούμενου lockdown και πολλά σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις. Ωστόσο, ο Nadub ήταν αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει και αναδείχθηκε νικητής, κερδίζοντας μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.

«Νιώθω ευλογημένος που είχα την ευκαιρία να μπω στο βιβλίο Γκίνες. Νομίζω ότι ονειρεύομαι! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που κέρδισα αυτόν τον τίτλο.

Είμαι ευγνώμων για το σχολείο μου και τους δασκάλους μου που με παρακίνησαν να διεκδικήσω τον τίτλο. Με ενθάρρυναν πολύ και νομίζω ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τους παππούδες μου. Όλοι με στήριξαν, προσεύχονταν για μένα και με ενθάρρυναν όλο το διάστημα. Ευχαριστώ πολύ και την μητέρα μου, τον πατέρα μου, τη θεία μου, Ireen, τον θείο Chand και ακόμα περισσότερο τον μικρό μου αδερφό Ryan Gill.»

Το 10χρονο αγόρι μένει με την οικογένειά του στο Long Eaton του Ηνωμένου Βασιλείου και τα αγαπημένα του μαθήματα είναι τα Μαθηματικά και η Ιστορία. Στη συνέντευξή του kids.guinessworldrecord.com, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι λατρεύει τα παραπάνω μαθήματα γιατί τα θεωρεί συναρπαστικά.

Όσο για το εάν θα ήθελε να κατακτήσει και κάποιο άλλο ρεκόρ Γκίνες, απάντησε θετικά, αρκεί και πάλι να είναι σχετικό με τα μαθηματικά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ