Ντόναλντ Τραμπ: «Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική ομιλία που έκανα ως πρόεδρος των ΗΠΑ»

Μια δήλωση διάρκειας 46 λεπτών πραγματοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένοντας ότι «είναι στατιστικά αδύνατο να έχω ηττηθεί στις εκλογές».

«Δεν μιλάω μόνο για να τιμήσω την ψήφο 74 εκατομμυρίων Αμερικανών που με επέλεξαν. Είναι για να διασφαλίσω ότι οι Αμερικανοί μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη σε αυτή την εκλογική διαδικασία αλλά και στις επόμενες που θα ακολουθήσουν» υποστήριξε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ υποστήριξε, επίσης, ότι το εκλογικό σύστημα στις ΗΠΑ «βρίσκεται αντιμέτωπο με συντονισμένη επίθεση και είναι σε ομηρεία».

«Αν έχουμε δίκιο για την απάτη, τότε ο Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους. Μιλάμε για αριθμούς που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά» συμπλήρωσε ο Τραμπ.

Στοχεύοντας στην αύξηση των ψήφων εξ αποστάσεως και στην εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε νωρίτερα λόγω της κρίσης του κορονοϊού ο Τραμπ παρατήρησε ότι «η απάτη αυτή είναι το τελευταίο κομμάτι της τετραετούς προσπάθειας να ανατρέψουν τα αποτελέσματα των εκλογών του 2016».

Δήλωσε, δε, «αποφασισμένος να προστατεύσει το εκλογικό σύστημα.

Το Twitter, πάντως, όπως έχει κάνει και σε αρκετές άλλες από τις τελευταίες αναρτήσεις του Τραμπ πρόσθεσε μια επισήμανση ότι «ο ισχυρισμός για εκλογική απάτη είναι υπό αμφισβήτηση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Lockdown: Γιορτές με αυστηρά μέτρα και χωρίς εστίαση- Πότε ανοίγουν κομμωτήρια, εποχιακά καταστήματα


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ