Μαρία Σολωμού: Βλέπω ανθρώπους που ήμουν μαζί τους για χρόνια και θλίβομαι

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε η Μαρία Σολωμού σε μια ειλικρινή εξομολόγηση για  την προσωπική και οικογενειακή της ζωή.

Διανύοντας όπως είπε, μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, η Μαρία Σολωμού εκμυστηρεύτηκε πως το 2019 ήταν για εκείνη η καλύτερη χρονιά της δεκαετίας, ενώ για το πρώτο διάστημα της καραντίνας εξομολογήθηκε πως πέρασε ονειρικά και βρήκε τον εαυτό της. “Ήταν ένα διάλειμμα, αλλά εμένα μου έκανε. Δεν βαρέθηκα στιγμή και για κάποιο λόγο το χρειαζόμουν. Τώρα δεν μου αρέσει” είπε. Σε μια απολαυστική περιγραφή για τα νέα δεδομένα που έχει φέρει στη ζωή της η εκπομπή “Roomies” και το πολύ πρωινό ξύπνημα που απαιτούν τα γυρίσματα, η ίδια αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της Κατερίνας Ζαρίφη με τον κορωνοϊό, χωρίς να κρύψει ότι βίωσε εσωτερικό πανικό. “Και εγώ και η Ντορέττα ήμασταν σίγουρες ότι έχουμε κορωνοϊό”

“Με το που το ακούσαμε σκέφτηκα ότι είχα πάει στη μητέρα μου, στον Αλέξανδρο, είχα έρθει σε επαφή εκείνη την εβδομάδα με τον περισσότερο κόσμο από όλη την καραντίνα. Επειδή ήξερα ότι είχα πολλά τέτοια ραντεβού πήγαινα παντού με μάσκα και σε ένα κομμάτι ήμουν ήσυχη […] Ανησυχήσαμε γιατί δεν ξέραμε καθόλου τι πάει να πει ευπαθής ομάδα για τον κάθε άνθρωπο, δεν ξέρω το ιστορικό του, από ένα άσθμα ή μια αλλεργία τι μπορεί να σου “φουντώσει”. Υπάρχουν άνθρωποι που το πέρασαν στο πόδι με δέκατα και άλλοι που διασωληνώθηκαν” σχολίασε.

Δεν αναφέρθηκε στην πιο πρόσφατη γνωστή της σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη αλλά αρκέστηκε να δηλώσει πως βλέπει ανθρώπους που ήταν μαζί τους για χρόνια και θλίβεται. Αναφέρθηκε όμως και στη σχέση της με τον 15χρονο γιο της Αλέξανδρο, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Μάριο Αθανασίου, αλλά και τη “συνεννόηση” με τον πρώην σύζυγό της να περάσει ο γιος τους την εφηβεία του με τον μπαμπά του.

Η Σολωμού για τις σχέσεις

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here