Μικρή Μαντλίν: Καταιγιστικές εξελίξεις – Πιστεύουμε ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες στον βασικό ύποπτο


Μικρή Μαντλίν: Οι Εισαγγελείς στη Γερμανία είναι πεπεισμένοι ότι ο κύριος ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, θα κατηγορηθεί για την εξαφάνισή της. 

Πρόκειται για τον 43χρονο άνδρα, ο οποίος καταδικάστηκε πέρσι για το βιασμό μιας 72χρονης από την Αμερική, στο ίδιο θέρετρο της Πορτογαλίας με το 2005.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, έμεινε στη φυλακή για 7 χρόνια, χάνοντας μάλιστα την έφεση τον περασμένο μήνα.

Οι εισαγγελείς θεωρούν τώρα ότι ο 43χρονος θα μπορούσε να κατηγορηθεί και για άλλα τρία σεξουαλικά εγκλήματα που έγιναν στην ίδια πόλη.

Ο Hans Christian Wolters, που ηγείται των γερμανικών ερευνών για την εξαφάνιση, είπε στην εφημερίδα “The Sun” ότι είναι πολύ σίγουρος για την έρευνα.

Αναλυτικότερα, πηγές της εφημερίδας δήλωσαν πως: «Τα πράγματα προχωρούν στην υπόθεση και υπήρξαν πολλά υποσχόμενα βήματα και στοιχεία, ειδικά από Βρετανούς παραθεριστές που ήταν στην Praia da Luz την περίοδο που η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε».

«Είμαστε αισιόδοξοι για μία σημαντική αποκάλυψη. Προς το παρόν δεν έχουμε αρκετά στοιχεία για να τον κατηγορήσουμε για την εξαφάνιση της Μαντλίν, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία στις άλλες περιπτώσεις είναι πολύ ισχυρά».

Ο 43χρονος, έγινε βασικός ύποπτος της υπόθεσης, τον Ιούνιο.

Με την σειρά του ο Hans Christian Wolters, έχει δηλώσει ότι οι ερευνητές έχουν «συγκεκριμένα στοιχεία», αλλά όχι «εγκληματολογικά στοιχεία», ότι σκότωσε το κοριτσάκι.

Η Metropolitan Police συνεχίζει την ενεργή έρευνά της ως έρευνα για αγνοουμένη, καθώς δεν υπάρχει «οριστική απόδειξη για το αν η Madeleine είναι ζωντανή ή νεκρή».

Από την δική του πλευρά, ο βασικός ύποπτος, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την εξαφάνιση του τρίχρονου κοριτσιού. Ο δικηγόρος του έχει πει ότι εξαρτάται από τους εισαγγελείς αν θα αποδείξουν την ενοχή του 43χρονου και όχι από τον 43χρονο αν θα αποδείξει την αθωότητά του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ