Βούλα: Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα αστυνομικός – Πώς έγινε το τροχαίο

Το ζευγάρι αστυνομικών παρακολουθούσε έμπορο ναρκωτικών όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τους παρέσυρε ένα όχημα

Σε μία συμβατική μοτοσικλέτα της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής επέβαιναν ένας αστυνομικός με πολιτικά, ο οποίος ήταν οδηγός, και μία γυναίκα αστυνομικός που ήταν συνεπιβάτης, το βράδυ της Τετάρτης, όταν και ξεκίνησαν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες της Δίωξης για την αστυνομική επιχείρηση για το «ξήλωμα» εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης κοκαΐνης στα νότια προάστια της Αθήνας.

Το ζευγάρι αστυνομικών παρακολουθούσε έμπορο ναρκωτικών, πρωταγωνιστή του κυκλώματος. Οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με την επιχείρηση και ο οποίος βρισκόταν πίσω από τη μοτοσικλέτα των «κρυφών» αστυνομικών, παρέσυρε –κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- την υπηρεσιακή μηχανή.

Οι αστυνομικοί έπεσαν κάτω στο οδόστρωμα. Η γυναίκα αστυνομικός χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται εδώ και ώρες στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο αστυνομικός-οδηγός της μηχανής.

Η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τη μηχανή της ΕΛ.ΑΣ. εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και προέκυψε ότι δεν είχε σχέση με την υπόθεση.

Σήμερα Πέμπτη (3/12) συνεχίστηκε η αστυνομική επιχείρηση για το «ξήλωμα» των ναρκεμπόρων των νοτίων προαστίων. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής έξι άτομα, αλβανικής καταγωγής.

Έχουν πραγματοποιήσει έφοδο στην «καβάτζα» της οργάνωσης στη Βούλα, ενώ σε έρευνα που έγινε σε αυτοκίνητο των εμπόρων βρέθηκε ένα κιλό κοκαΐνης. Επίσης κατασχέθηκαν δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης. Στην έρευνα συμμετείχαν πάνοπλοι άντρες των ΕΚΑΜ, ενώ διαφεύγουν της σύλληψης ορισμένα μέλη της οργάνωσης που έχουν ταυτοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης κοκαΐνης στα νότια προάστια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ