Τζο Μπάιντεν: Έτσι έσπασα το πόδι μου – Το μπάνιο, το παιχνίδι και το χαλάκι…


Ο Τζο Μπάιντεν περιέγραψε για πρώτη φορά το ατύχημά του εξαιτίας του οποίου θα φοράει ειδική μπότα για αρκετές εβδομάδες.

Μιλώντας στο CNN ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ εξήγησε ότι το ατύχημα συνέβη ενώ κυνηγούσε τον σκύλο του για μια μπάλα.

Αυτή ήταν και η αρχική εκδοχή που έδωσαν στη δημοσιότητα οι συνεργάτες του Μπάιντεν με τον ίδιο να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

«Αυτό που συνέβη είναι ότι βγήκα από το μπάνιο. Έχω ένα σκύλο και όποιος έχει περάσει από το σπίτι μου γνωρίζει ότι τα σκυλιά της οικογένειας αρέσκονται στα παιχνίδια με τη μπάλα. Ένα από αυτά μου άφησε μια μπάλα για να την πιάσω και να του την πετάξω» ξεκίνησε την περιγραφή ο Μπάιντεν.

«Και ενώ περπατούσα στον μικρό διάδρομο προς το υπνοδωμάτιο, άρπαξα τη μπάλα και το σκυλί άρχισε να τρέχει. Εμένα μου φάνηκε αστείο και άρχισα κι εγώ να τρέχω από πίσω του για να αρπάξω την ουρά του. Και αυτό που συνέβη ήταν ότι το σκυλί γλίστρησε και έσπρωξε ανάμεσα στα πόδια μου ένα χαλί. Κι εγώ σκόνταψα στο χαλί. Αυτό συνέβη» συμπλήρωσε ο Μπάιντε.

«Δεν είναι τόσο συναρπαστική ιστορία τελικά» σχολίασε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η οικογένεια Μπάιντεν έχει δύο γερμανικούς ποιμενικούς, τον Μέιτζορ και τον Τσαμπ, που αναμένεται να βρεθούν εκ νέου στον Λευκό Οίκο, όπως συνέβη και τα χρόνια που ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει απλά στραμπουλήξει το πόδι του αλλά οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα με τους γιατρούς να τοποθετούν στο πόδι του 78χρονου Αμερικανού προέδρου μια ειδική μπότα την οποία θα πρέπει να φοράει για αρκετές εβδομάδες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ