27η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT


Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε σε καιρούς απαιτητικούς να προσφέρουμε ενεργά και δυναμικά στη γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης.

H ΟΚΤΑΒΙΤ διοργανώνει την 27η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT στις 7 Δεκεμβρίου 2020 (12:00 – 18:00) με την συμμετοχή της TÜV AUSTRIA Hellas και την επιστημονική υποστήριξη από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς!

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα (Δημ.Γούναρη 26, Αγία Παρασκευή) στον 1ο όροφο με προσφορά το πολυτιμότερο δώρο ζωής.

Το σύνθημα της εταιρίας μας για την αιμοδοσία: «Με συνέπεια και αγάπη στους συνανθρώπους μας, αιμοδοτούμε με ασφάλειαγιατί πιστεύουμε ότι ακόμα και στην εποχή που κρατάμε τις αποστάσεις, πάντα υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε με την στάση μας ζωντανή την ελπίδα και την προσφορά».

Με άξονα την προστασία της υγείας των αιμοδοτών, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής στους σχολαστικά καθαρούς χώρους της εταιρίας.

Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού τους στην αιμοδοσία με τον κ.Αχιλλέα Μπακαρό ([email protected] ) για την αποφυγή συνωστισμού.

Γίνετε και εσείς μέλος της εθελοντικής ομάδας!

https://www.facebook.com/events/388631079227173

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6737952915429826560

Αντιστεκόμαστε στην πανδημία και συνεχίζουμε δυναμικά και με ασφάλεια να προσφέρουμε.** Mετακίνηση με κωδικό 1!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ