Κορονοϊός Κατερίνη: Θετικός στον ιό ο υπεύθυνος της κλινικής Covid του νοσοκομείου της πόλης


Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής και Υπεύθυνος της Κλινικής covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, Ιατρός, Ηρακλής Τσανικίδης.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Όπως ενημερώνει παραμένει σε κατ’ οίκον απομόνωση σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

«Μετά από 9μηνες στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας βρέθηκα θετικός σε εβδομαδιαίο έλεγχο ρουτίνας του προσωπικού. Ως εκ τούτου θα παραμείνω σε κατ΄οικον απομόνωση όπως ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ μέχρι την επάνοδο μου στο αγώνα», ανέφερε το μήνυμα του κυρίου Τσανικίδη.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται λίγες ημέρες μετά την συνάντησή του με τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, με τον οποίον συζήτησαν τις ελλείψεις του Γ.Ν. Κατερίνης σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό εξαιτίας του τεράστιου επιδημιολογικού φορτίου της Πιερίας.

Ο κ. Τσανικίδης, ήταν ο μοναδικός από τους τέσσερις γιατρούς της μονάδας που δεν είχε νοσήσει μέχρι τώρα, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, είχε συναντηθεί με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, με τον οποίον συζήτησαν τις ελλείψεις του Γ.Ν. Κατερίνης σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό εξαιτίας του τεράστιου επιδημιολογικού φορτίου της Πιερίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ