Μάσκα σεξ: Κόλπα ερωτικά


Μάσκα σεξ: Κόλπα ερωτικά. Τα μαντήλια και το σεξ πάνε μαζί σαν φυστικοβούτυρο με το ψωμί.Σύμφωνα με την Jessica O’Reilly, συγγραφέα της Βίβλου για το Σεξ, τα μαντήλια είναι το πιο δημοφιλές αντικείμενο στην κρεβατοκάμαρα.

“Η αισθητηριακή στέρηση που βιώνεις όταν εξαλείφεις την αίσθηση της όρασης απλά αυξάνει την αντίληψη των άλλων αισθήσεων, κάνοντας κάθε άγγιγμα και κάθε ψίθυρο ακόμα πιο καυτό. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με σκληροπυρηνικό BDSM για να απολαύσετε το σεξ με τα μαντήλια. Τα μάτια είναι σέξι, απλά και διασκεδαστικά. Παρακάτω υπάρχουν κάποιες συμβουλές για τη χρήση τους κατά τη διάρκεια του σεξ.

Πειραματιστείτε με το παιχνίδι ισχύος. Τα μαντήλια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αλλάζει η ισορροπία ισχύος σε μια σχέση κατά καιρούς. Εάν δεν είστε συνήθως ο κυρίαρχος όσον αφορά το σεξ, η “τύφλωση” του συντρόφου σας μπορεί να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να παίρνετε τα ηνία μια στο τόσο. Επωφεληθείτε από την κυρίαρχη σειρά σας. Δέστε τα μάτια στο ντουέτο σας και ζητήστε του να σας κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Να τους καθοδηγήσετε να κάνουν εκπληκτικό στοματικό σεξ ή να τους επιτρέψετε να σηκώσουν τα χέρια τους πάνω-κάτω στο σώμα σας. Θα σας αρέσει να τους βλέπετε να απολαμβάνουν την εξερεύνηση του σώματός σας σαν να είναι η πρώτη τους φορά.

 

Ευχαρίστησε τον δεμένο εραστή ή ερωμένη σου. Όσο είναι δεμένος, κάνε τα ίδια. Φιλιά, χάδια, γλείψιμο…όσο στερούνται όρασης. Στη συνέχεια, αλλάξτε το ρυθμό ή σταματήστε εντελώς για να δημιουργήσετε κύματα πρόβλεψης. Αγγίζετε πιο αργά ή μην κινηθείτε μέχρι να σας παρακαλέσουν να τα αγγίξετε ξανά. Θυμήσου, όλα έχουν να κάνουν με την αίσθηση. Το να κλείνεις τα μάτια αυξάνει τις άλλες αισθήσεις. Διαπερνώντας  απαλά ένα παγάκι πάνω από το σώμα του συντρόφου σας – είναι το λιγότερο περιμένουν-  αυτό θα ενισχύσει πραγματικά αυτές τις ήδη αυξημένες αισθήσεις.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ