Θρήνος στην Πιερία – Πέθανε εκπαιδευτικός από κορονοϊό

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Πιερίας από τον θάνατο του εκπαιδευτικού, Γιάννη Παπανικολάου, που είχε νοσήσει από Covid-19

Τη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Πιερίας η είδηση του θανάτου του Γιάννη Παπανικολάου. Ο γνωστός εκπαιδευτικός, που υπηρέτησε το λειτούργημά του για 35 ολόκληρα χρόνια, είχε νοσήσει από κορονοϊό και δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη.

Για τον θάνατο του Γιάννη Παπανικολάου εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΜΕ, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια και την οδύνη της.

Η ανακοίνωση

«Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΜΕ Πιερίας για τον Θάνατο του Γιάννη Παπανικολάου.

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του αγαπητού μας συναδέλφου Γιάννη Παπανικολάου, ενός εξαίρετου συναδέλφου που με το ήθος, την ευσυνειδησία και τη συνέπειά του, τίμησε τον χώρο της εκπαίδευσης. Ο συνάδελφός μας έφυγε σήμερα μετά από σκληρό αγώνα που έδωσε με τον ύπουλο εχθρό της πανδημίας, τον κορονοϊό. Υπηρέτησε το εκπαιδευτικό λειτούργημα με αφοσίωση για 35 ολόκληρα χρόνια. Αντιμετώπιζε την καθημερινότητα -τη σχολική και την προσωπική- με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε μας έχει περιορίσει στα σπίτια μας και δεν μας δίνει τη δυνατότητα να αποχαιρετίσουμε από κοντά τον αγαπητό μας συνάδελφο.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πιερίας, εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών της Β/θμιας Εκπαίδευσης, εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αγαπημένου μας Γιάννη.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιάννη!

Είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ