Πατήρ Ιωάννης: Ο κληρικός που διοργάνωσε διαδικτυακό live concert εν μέσω lockdown


Lockdown: Την ευκαιρία να παίξουν μουσική και να τραγουδήσουν είχαν μουσικοί από τη Χαλκίδα και τη Βοιωτία, στο live concert που διοργάνωσε ο πατήρ Ιωάννης Μάνος.

Το lockdown έχει επιστρέψει εδώ και ένα μήνα και ένα από τα πράγματα που έχουν λείψει από τον κόσμο αυτό το διάστημα, είναι η ζωντανή μουσική. Τα κέντρα διασκέδασης είναι κλειστά, ενώ είναι σαφές πλέον πως με τα επιδημιολογικά δεδομένα που υπάρχουν δεν θα ανοίξουν ούτε στο διάστημα των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, παραμένουν κλειστοί και οι ιεροί ναοί και θα παραμείνουν όπως φαίνεται και στις ημέρες των εορτών. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, λοιπόν, ένας ιερέας από τη Χαλκίδα αποφάσισε να διοργανώσει ένα live concert, παραδοσιακής μουσικής κυρίως, μαζί με φίλους του από την ευρύτερη περιοχή και από τη Βοιωτία, έτσι ώστε να δώσει λίγο χαμόγελο στον κόσμο.

Ο πατήρ Ιωάννης Μάνος, που εκτός από κληρικός είναι και εξαιρετικός μουσικός, μαζί με τους φίλους του μέσα από την εφαρμογή Viber χάρισαν το τραγούδι «Μαραίνομαι ο καημένος» σε όσους τους παρακολούθησαν. Όπως εξήγησε ο πατήρ Ιωάννης, επιλέχθηκε το συγκεκριμένο τραγούδι επειδή έχει μαραθεί κι ο τόπος λόγω της τρέχουσας κατάστασης…

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ