Κορονοϊός-Καβάλα: Συγκίνηση για την 62χρονη νοσηλεύτρια – Συνάδελφός της δίνει μάχη στη ΜΕΘ


Κορονοϊός: Η άτυχη νοσηλεύτρια είχε αποκτήσει πρόσφατα και εγγόνι.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Καβάλας, Κατερίνα Πετράκη, που μίλησε στο MEGA η 62χρονη νοσηλεύτρια «δεν είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα γιατί αν είχε θα της είχε δοθεί άδεια ειδικού σκοπού».

Όπως σημείωσε η συνάδελφός της είχε αποκτήσει προσφάτως και ένα εγγονάκι.
Περιγράφοντας την κατάσταση στις κλινικές η κυρία Πετράκη έκανε λόγο για «απερίγραπτη μοναξιά για όσους νοσούν καθώς το μόνο που βλέπουν είναι ένα νοσηλευτή σαν αστροναύτη».

Αποκάλυψε, δε, ότι το τελευταίο διάστημα «νοσούν 40 συνάδελφοί μου από το νοσοκομείο Καβάλας και άλλη μια νοσηλεύτρια δίνει μάχη στη ΜΕΘ».

Η άτυχη νοσηλεύτρια έδωσε μάχη τρεις εβδομάδες με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες η 62χρονη εργαζόταν στο νοσοκομείο Καβάλας, ήταν κάτοικος Δράμας και τις πρώτες μέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Δράμας.

«Χάνουν τα λόγια το νόημα τους πιά με όσα τραγικά μας συμβαίνουν. Θρηνούμε συνεχώς συναδέλφους που χάνονται. Άλλη μία συνάδελφος από το νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύτρια 62 ετών έχασε τη μάχη για τη ζωή από κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργαζόταν Δούλευε στη μαιευτική κλινική. Στο χώρο που γεννιούνται ζωές, έχασε τη δική της.

Διέμεινε στη Δράμα μια πολύ επιβαρυμένη περιοχή. Πρόσφατα απέκτησε εγγονάκι και δεν θα το χαρεί. Μετράμε πολλές απώλειες. Η θλίψη μας είναι μεγάλη. Συλλυπητήρια και υποσχόμαστε ότι δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα νικήσουμε τον ιό. Αρκεί να βοηθηθούμε» ανέφερε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ