Αναγνώστρια σε απόγνωση καταγγέλλει εισπρακτικές: “Με αποκαλούν άχρηστη…”


Σας στέλνω αυτό το email  για να σας ενημερώσω τι συμβαίνει με τις εισπρακτικές εταιρείες εν μέσω lockdown.
Σχεδόν κάθε μέρα κάνουνε δύο αναπάντητες κλήσεις γύρω στις 10 το πρωί και κατά τις 16:00 το μεσημέρι με καλούνε για τρίτη φόρα λέγοντας ότι είναι από ένα δικηγορικό γραφείο. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό σε πολλούς συνανθρώπους μας  αλλά ή κατάσταση έχει ξεφύγει εδώ και κάποιες μέρες.
Μου μιλάνε με βαρύς χαρακτηρισμούς λες και έχω διαπράξει κάποιο φόνο. Έχω ακούσει ότι δεν τα έχω καταφέρω καλά, “ότι είμαι μια άχρηστη” που ακόμα δεν έχω ξεπληρώσει το χρέος μου και εν συνέχεια αυτοί οι κύριοι που δεν τους γνωρίζω απαιτούν να τους στείλω τα προσωπικά μου στοιχεία όπως Αστυνομική ταυτότητα, φορολογική δήλωση, Ε1-Ε2.
Εν μέσω πανδημίας και ενός δεύτερου Lockdown που τίθεται καθημερινά το ζήτημα επιβίωσης δεν θα έπρεπε να συζητάμε κάποια πράγματα όπως αλληλεγγύη, ανθρωπιά, κατανόηση.
Η εισπρακτική εταιρεία καλεί δεκάδες συμπολίτες μας από αυτό το νούμερο: 210 2208636.
Αναγνώστρια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ