GTNM3 αποχώρηση: Ο λευκός Mel Gibson και η αποχώρηση [pic, vid]


GTNM3 Ηρακλής: Ο λευκός Mel Gibson. Ο Ηρακλής, ο Εμιλιάνο και η Παρασκευή έλαβαν πολύ θετικά σχόλια από τους τέσσερις κριτές στο χθεσινό επεισόδιο, με την Ξένια να είναι “δύσκολα”.

Tα 7 μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε μια καμπάνια με στοιχεία από την ταινία Mad Max, σε ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό σετ. Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν όλα μαζί και το καθένα είχε λίγο χρόνο να ποζάρει ως «πρωταγωνιστής» ή «πρωταγωνίστρια» στην φωτογράφηση.

 

H Παρασκευή απέσπασε θετικές κριτικές, με τον κ. Σκουλό να τονίζει πως φαίνεται πραγματική ηγέτιδα που ακούει τις εντολές και  πρόσθεσε πως «αν έχουμε μοντέλα σαν εσένα, θα πάμε μπροστά». Ο κ. Μπράτης κολάκευσε τον Ηρακλή λέγοντάς του  «μπορείς να τσακαλωθείς», όλοι οι υπόλοιποι πίσω τους περνούν απαρατήρητοι, ενώ η Ζενεβιέβ πρόσθεσε πως «αν ήταν στο χέρι μου, το αυτοκίνητο θα σου ανήκε». Παράλληλα, ο Ηρακλής αυτοχαρακτηρίστηκε ως λευκός Mel Gibson, με την κ. Καγιά να συμφωνεί και να του δίνει συγχαρητήρια καθώς «μπαίνεις στη δουλειά πολύ επαγγελματικά», σχόλια στα οποία συμφώνησαν και οι Άγγελος Μπράτης, Νίκος Σκουλός. Από την άλλη, η Ξένια δεν έπεισε, καθώς «καπελώθηκε» από την ανάγκη της να μην φανεί το ύψος της, ενώ σχετικά καλά ήταν τα σχόλια και για τον Ανδρέα.

Ηρακλής και Παρασκευή πήραν την καλύτερη κριτική, ενώ αντίθετα, η Ξένια με την Μαριαγάπη βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η Βίκυ Καγιά εξέφρασε την δυσαρέσκειά της προς την Ξένια όσον αφορά το αποτέλεσμα της φωτογράφησης, με την διαγωνιζόμενη να αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα δεν ήταν όπως θα περίμεναν. Τελικά ήταν και αυτή που αποχώρησε..

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ