Νίκος Ξανθόπουλος: Στο στόχαστρο συμμορίας Ρομά – Εφιαλτικές στιγμές για τον ηθοποιό


Πως μια κλοπή μετασχηματιστή έφερε τις δύσκολες στιγμές για τον αγαπημένο ηθοποιό και την οικογένειά του.

Η απόφαση του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου να τοποθετηθεί ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ στον κήπο του σπιτιού του, δεν άρεσε στα μέλη μίας συμμορίας Ρομά που δρούσε στην περιοχή, με αποτέλεσμα να «ξεσπάσει» σε αυτοκίνητο της οικογένειας.

Στην περιοχή όπου μένει ο ηθοποιός, στην Παιανία, οι συνεχόμενες διακοπές ρεύματος λόγω κλοπών των μετασχηματιστών έφεραν τους κατοίκους στα όριά τους, με το Νίκο Ξανθόπουλο να παραχωρεί δικό του περιφραγμένο χώρο από τον κήπο του, ώστε να το τοποθετηθεί εκεί ο νέος μετασχηματιστής.

Όμως κάτι τέτοιο φαίνεται ότι εκνεύρισε μέλη της συμμορίας, τα οποία σε αντίποινα, έσπευσαν να αναποδογυρίσουν στο πλάι το αυτοκίνητο της οικογενείας του και συγκεκριμένα του εγγονού του, που βρισκόταν έξω από την μάνδρα του κτήματος με τις ελιές. Μάλιστα φεύγοντας ξήλωσαν και πήραν μαζί τους και ολόκληρο τον καταλύτη.

Οι συγκεκριμένες συμμορίες δρουν με τον εξής τρόπο, ένα μέλος αναρριχάται στις κολόνες, «δένει» με συρματόσχοινο το κουβούκλιο που βρίσκεται ο μετασχηματιστής και στη συνέχεια φορτώνουν σε καρότσα τον χαλκό και εξαφανίζονται.

Αυτού του είδους οι επιδρομές έχουν γίνει βραχνάς όχι μόνο για τους κατοίκους αλλά και για την ΔΕΗ, αφού το κόστος ενός τέτοιου μετασχηματιστή αγγίζει τα 10.000 ευρώ.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα σταματησει επι τελους η Κυβερνηση και οι αρμοδιες υπηρεσιες να χαιδευουν τους Ρομα, επειδη θελουν τους ψηφους των? Τι μας θεωρουν εμας, ζωα?? Κε Μητσοτακη, Κε Τσιπρα ιδιαιτερα, λοιποι βουλευτες. τι κανετε για να μας προστατευσετε? Ξερω ειναι ρητορικη η ερωτηση μου επειδη ειναι γνωστο οτι δεν κανετε τιποτα, αλλα δεν νομιζετε μεχρι εδω και μη παρεκει?

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ